Šta je novo?

Nvidia driver 175.19

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Kakvi su ovi novi nvidia driveri (XP / Vista). Ima li nekog boosta u performansama za 8800GTS 512 ??:wave:

da ima, specijalno su radjeni za tu karticu😛

pise u changelogu da ima nekih optimizacija, ne znam cemu cimanje oko drajvera i cekanja da ti neko kaze dali valja, uvek je pozeljno imati poslednje drajvere (iovako ih nevidija izbacuje na svaka dva meseca, ne racunajuci beta)

... jel postoji taj fajl i za 9600gso , obzirom da je g92 u pitanju ?

Daklem, baj replejsing di oridzinal uan, moci cu da instaliram 177.xx drajvere
a pride i nVidia PhysX...

rajt ?

Ova izmena u ini fajlovima kod nvidia drajvera me podseća na moja petljanja sa istim kada najnoviji detonatori nisu prepoznavali integrisanu TNT2 na PCCHIPS Alladin ploči.Jes da je ploča bila krš neviđeni....... :d

uh...

pa ako je sve to moguce end izvodljivo, di ja da pronadjem taj file ?

Ако инсталираш 177.39 промени у .inf фајлу верзију драјвера пошто је ово .inf за 177.35.
177.39 је DriverVer = 06/16/2008, 6.14.11.7739
PS ево сајта са модификованим драјверима :type:

Poslednja izmena:
Fala !!! Radi !

Skinuo 177.39 i 3dM 06 skor skocio za 500 poena na istim klokovima !

A kakva je razlika izmedju tog driver-a i zadnjeg oficijalnog, pre svega mislim na performanse ???

vidi prethodni post.

Novi 177.xx su pisani /kobajagi/ samo za full g92 - sto ce reci 8800gts tj 9800gtx i 260 i 280-ice, najverovatnije omogucavaju some hidden goodies.

Zamenom pomenutog fajla pri instalaciji ne dobijas poruku 'this driver is not intented for your type of graphic adapter, instalation aborted' , ili vec nesto slicno.

Ovim drajverom dobijas podrsku za Ageia PhysX, proracunavanje fizike, koje sada radi GPU , umesto posebnog procesora sa istoimene koprocesorske kartice .

I poslednji oficijelni (ovaj iz naslova) ima podrsku za PhysX, a za ostala pitanja u vezi toga, odgovori su ovde.

A sto se tice razlike izmedju 175.19 i 177.39, ovi drugi su se bolje pokazali u vecini igara, a ja ih nisam stavio jer su jos uvek beta, i neki kazu da im pravi probleme sa GRID-om, ili BF2, ne secam se tacno...a to mi ne odgovara 🙂

Poslednja izmena:
Izasao je 177.41. Na guru3d pricaju da je brzi od 177.39, kod mene radi odlicno (177.41) texture su ostrije , sve ide malo bolje, posebno ubrzanje sam osetio u Worldshift-u. GRID radi odlicno kao i BF2.

wow...kad pre izbacise 177.41...nista, ce da ih probam 🙂 Riva Tuner radi s njima bez problema, pretpostavljam?

yeah. sve sljaka...3DMark06 daje 500 poena vise, al ko ga shljivi...Mozda tripujem, al GRID mi izgleda lepse...

U principu guru3d forum vam je najbolji za drajvere (barem sto sve nevidije tice) tako da cim cujete da su izasle neke alfe bete trk tamo 😉

A jel neko probao da klokuje grafu sa ovim modovanim driverima?
Ja sam instalirao 177.41 za vistu, i ima dobitak u 3dmarku06 od 500poena, ali za vece klokove ni da cuje.
Jednostavno 3dmark mi pukne. Na starijim driverima, kartica mi je stabilno radila na 720mhz/1850/1950mhz, a sad ni da cuje za te klokove. Cak i vrlo mali klok mi baca manje u 3dmarku.
Desava li se ovo jos nekome, sem meni?!

Ni meni nece da se klokuje sa ovim drajverima, dok sa 174.xx sve radi bez problema. Ako neko zna u cemu je problem, nek' javlja. 😛
Edit:
OS je XP SP2.

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem sa instalacijom 177.41

Instaler prijavljuje da nemam nvdispsr.dll, u instalaciji postoji sličan fajl samo bez r (nvdisps.dll).

Poslednja izmena:

Instaler prijavljuje da nemam nvdispsr.dll, u instalaciji postoji sličan fajl samo bez r (nvdisps.dll).

Instalirah 177.41 i nisam imao nikakvih problema prilikom instalacije.Radi stabilno OC na palit 9600gso 384mb 650/1600/1800 probano u 3dmark 06 i krizi.Utisci:3Dmark06 radi bolje 6-7%,kriza radi jedno 2% gore(testirano kriza benchmarkom).

Е јесте ја сам имао тај проблем. Решио сам проблем тако што сам усмерио инсталер на исти фајл из 175.80 које сам случајно имао отпаковане.

Nazad
Vrh Dno