A mi smo svi to vozali pa znamo sta je i kako.![]()
I Aleka :d
Meni su najjaci NFS bili 2,3,4,5 voleo sam posebno one osamljene staze pored mora isl, kao sto je recimo prva staza iz PU.
S te strane i TDU je dosta dobar u mnogim segmentima ali im je cop chase krs nevidjeni i bolje da ga nisu ni ubacivali posto je bas jadno odradjen... s druge strane one velike trke od 200 km i open road racing su bas extra.
Slazem se, ja sam poceo "nfs karijeru" od cetvrtog dela i mnogo su mi bolje te prvobitne igre nego ovo novo sto prave. Cak sam prosle godine ponovo instalirao nfs 4 & 5.Meni su najjaci NFS bili 2,3,4,5 voleo sam posebno one osamljene staze pored mora isl, kao sto je recimo prva staza iz PU.
Ma nije ni bitno koliko je nesto Gb... vec nasta je to utroseno... realno za dobru grafiku treba prostora... ali za dobru fiziku i upravljivost... osecaj to je u sustini exe + par dll.ova sve zajedno ni 50 mb.Slazem se, ja sam poceo "nfs karijeru" od cetvrtog dela i mnogo su mi bolje te prvobitne igre nego ovo novo sto prave. Cak sam prosle godine ponovo instalirao nfs 4 & 5.
U danasnje vreme vise brinu o izgledu igrice nego o igrivosti, sto je po meni skroz jadno. Zelim reci da se cesto mozes vise zaigrati uz neku 2D flash igricu preko neta nego ova nova fensi izdanja od 10GB+.
NaravnoA sećate li se možda onih sitnica, koje meni posebno nedostaju npr iz NFS4-ke? Igrač je mogao da odabere po kakvim uslovima će da vozi stazu (kad se samo setim lude jurnjave sa policijom sa friziranim Ferrari-em F50, po snežnoj mećavi, po najmrklijem mraku, kroz tunele, sa isljučenim svetlima). Ili npr sitnice tipa mogućnost isključivanja/uključivanja svetala, zatim ako je auto cabrio, moglo se birati da li će krov biti podignut ili spušten, i tako te sitnice...
E da to isto meni nedostaje, cak se mogao igrati split screen (nije mozda dobro radilo zbog komandi ali je bilo extra zabavno). Kad pogledas sta je sve bilo u NFS4 ispada da su svakim sledecim nastavkom isli korak unazad.A sećate li se možda onih sitnica, koje meni posebno nedostaju npr iz NFS4-ke? Igrač je mogao da odabere po kakvim uslovima će da vozi stazu (kad se samo setim lude jurnjave sa policijom sa friziranim Ferrari-em F50, po snežnoj mećavi, po najmrklijem mraku, kroz tunele, sa isljučenim svetlima). Ili npr sitnice tipa mogućnost isključivanja/uključivanja svetala, zatim ako je auto cabrio, moglo se birati da li će krov biti podignut ili spušten, i tako te sitnice...
Znate sta meni nije jasno? Kako neko, sa iole ozbiljnim volanom (Formula Force GP pa na gore), moze da vozi NFS? Tu fizike nema niti je ikada bilo. Kada krenes da proklizavas, ne mozes apsolutno nikako da se izvuces ma sta uradio. Probao sam kontriranje, pustanje gasa, malo kocenja, bez kocenja, istovremeno kocnica i gas, ma nece ni da cuje, kad krene da proklizava ne staje dok ne udari u nesto. Cak mi se desilo da proklizavam, drugi automobil me udari u prednje krilo, i umesto da prednji kraj krene malo napred, automobil nastavlja da proklizava istom silom. I to je tako od prvog NFS do ovog poslednjeg. Ni dobra prica, ni budzenje kola, ni juranjava s policijom, ni odlicni force feedback efketi, ni super zvuk, ne mogu da nadomeste ovo. Niste mi jasno kako uopste mozete da igrate bilo koji deo, a kamoli da se lozite na izlazak novog.
NFS i realnost imaju veze koliko ja i Petar Pan, to nam je svima jasno. Ali, poenta NFS-a i nije pokusaj simuliranja realne voznje, vec opustena za*ebancija uz koju mozes da se opustis i stavis mozak na otavu.![]()
A ti bi trebao da si "opusten"...![]()
Ocekivao sam ovakav komentar. Mozda i nisam opusten. Mozda sam samo WANNA BE...
Upotrebio si rec "opustis". Ja se u NFS toliko iznerviram da hocu volan da pokidam iz lezista i da ga probacim kroz monitor. "NFS" i "opustanje" nemaju veze jedno s drugim i ne mogu se upotrebiti u istoj recenici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari