korisnikkk
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2008
- Poena
- 301
Sparkle 8800GTS =14.879,16 din sa pdv-om u jednoj našoj firmi čije ime počinje sa A. Oznaka kartice je SF-PX88GTS512D3-HP.Vrijedi li je kupovati ?
Pogledaj malo testove za nju pre nego se zatrcis.
Sto je nemoguce? Sad ce nove ATI karte koje ce koshtati toliko a treba da su brze.Ma nemoguce da 8800GTS kosta ~15.000.
Korisnikk, posalji mi na pvt u kojoj to firmi ima ?
Sto je nemoguce? Sad ce nove ATI karte koje ce koshtati toliko, a treba da su brze.
Drugo, 8800GT je pojeftinio na 12k dinara, tako da GTs ima realnu cenu.
Trece, pogledaj 2 post u temi.😉
I? Kakva je ova grafichka? To je pad cena pred izlazak ati4xxx i nVidie 9xxx izgleda...
Cena je skroz primamljiva...
Referentna 8800GTS 512 kartica, kao i ostale, samo se nalepnica razlikuje.🙂
Sto je nemoguce? Sad ce nove ATI karte koje ce koshtati toliko a treba da su brze.
Drugo, 8800GT je pojeftinio na 12k dinara, tako da GTs ima realnu cenu.
Trece, pogledaj 2 post u temi.😉
Ne znam o cemu pricash. Jel' Win Win jedina radnja u Beogradu?Idi i kupi je u prodavnici za te pare. U cenovnicima ima, ali u radnji ne.
Ja sam kupio poslednji komad u WinWin-u koji je na žalost bio feleričan i nisu imali da mi zamene. Nudili su mi 9600GT u zamenu za iste pare. 8800GT sa 1Gb memorije i pasivnim hlađenjem je 16000din. u istoj radnji.
Ne znam o cemu pricash. Jel' Win Win jedina radnja u Beogradu?
Lucky bastard :d
Ja uzeo xFx polovan za 130e (oko 10.500) i dodao još 1500din za CoolViva Pro SE tako da sam je pripremio za leto. U Imtelu nije bilo prošle nedelje. Obigravam njihov cenovnik stalno.
Za vld-a. Onaj xFx kuler uopšte nije toliko loš. Kada sam ga skinuo, video sam da je cela donja površina od bakra, ili je barem tako ofarbana 😉 Jeste mali, ali reklo bi se da solidno radi. Ako hoćeš, mogu i neku fotku da okačim.
Onda sa mojom Leadtek 8800gts nesto nije u redu!!! Na leru mi je na 71 stepen, i dok sam na desktopu ne spusta klokove, je li to normalno??? Sve vreme radi na 650/1625/1940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari