Šta je novo?

Hmm Youtube

mmarkovic

Slavan
Učlanjen(a)
16.04.2008
Poena
319
Drugari imam mali problem 🙂
Pre neki dan sam uradio reinstall sistema i namestio sve da radi tip top! Posalje mi kolega neki youtube link i ja otworim stranicu bez problema, ali video ne krece sa reprodukcijom cak ni posle pola sata cekanja 🙂 OK! Kontam nemam flash player ili je JavaScript iskljucen, skinem ja novu javu, skinem novi flash player, KWRC isto! OK! Probam iz IE, nece, probam iz FF 3 nece, probam iz Maxtona nece, probam iz Opere nece!
Ako nije do jave i flashplayera do cega je? Nemoguce je da mi treba kodek za youtube (ili nije nemoguce)

Probaj sa flash player-om 10 beta.

Poslednja izmena:
skini adobe flash uninstaller pa makni sve (ostalo je đubre od 9ke) i onda insatliraj svežu 10ku beta

skini adobe flash uninstaller pa makni sve (ostalo je đubre od 9ke) i onda insatliraj svežu 10ku beta
Pazi kada sam i to uradio! Ne mogu da verujem sta mi se desava 🙂
Dakle problem je samo na YOUTUBE sajtu, recimo redtube baferuje sve kako treba ,),)
ali da ni jedan browser nece da radi to mi nije jasno! Jedino sto mi preostaje a da nisam uradio je format C:\

Koji firewall koristis.. mozda on pravi problem? Drugaru je ZA pravio cuda sa youtube-om.

^ ??? ^

Nazad
Vrh Dno