Šta je novo?

HITNO! Sta da uzmem umesto P5K Premium

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Narucio sam komp ali dobio sam povratnu informaciju da ne mogu dobiti ASUS P5K Premium zato sto je trenutno nema. Zanima me sta da uzmem umesto nje?

Kakav je ASUS P5E? Po ficerima i svemu ostalom rado bih ga uzeo ali izuzetno me zabrinjava sve one price o vdrop-u kada se CPU optereti do max. Planirao sam uz plocu da uzmem E8400, koji bi ukoliko bi se OC, radio na 3.6GHz max.

Poslednja izmena:
bljak...toliko problema sa tom plochom..uf :(

Narucio sam komp ali dobio sam povratnu informaciju da ne mogu dobiti ASUS P5K Premium zato sto je trenutno nema. Zanima me sta da uzmem umesto nje?

Kakav je ASUS P5E? Po ficerima i svemu ostalom rado bih ga uzeo ali izuzetno me zabrinjava sve one price o vdrop-u kada se CPU optereti do max. Planirao sam uz plocu da uzmem E8400, koji bi ukoliko bi se OC, radio na 3.6GHz max.

Asus P5E je rebrendirana Maximus Formula (prelepljena je nalepnicom, na PCB-u pise Maximus a na samoj nalepnici P5E).
Ploca poseduje sve sto i Maximus sem nekih fenserajskih stvari. Svaka preporuka.

Hvala na savetima, narucio sam P5E. Nadam se da ce mi shljakati dobro.

P5E mi stigo jos pre vise od nedelju dana (zajedno sa celim racunarom). ***... sta je tu je, valjda ce da radi kako treba.

Poslednja izmena:
uzivaj i to je dobra plocha ali p5q je p5q :p

Mogu reci da sam sad mirne duse posle citanja CrossFire testa X48 vs P45 sa HD4850 na Tweaktownu LINK. 2x PCI-E x8 vs 2x PCI-E x16 i razlika je vidljiva, 80-90% vise FPS u korist X48, a posto je X38=X48, mogu reci samo :smoke:

Ipak ne stoji ono X za dzabe :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno