Šta je novo?

Najisplatljivija graficka karta

Učlanjen(a)
14.06.2008
Poena
301
Znam da postoji mnogo grafickih i znam koja je najbolja ali kod te najbolje cena je uvek extremno visoka pa me interesuje koju graficku je najisplatljivije kupiti da su preformanse u igrama dobre, klokovanje solidno, i cena razumna.

3870 ili 9600GT, u svakom sluchaju ti jache ne treba, ima da tera sve na pristojnim podeshavanjima, a cene su sad vishe nego dobre.

moja lichna preporuka na 3870, jer govorim iz iskustva.

Pa 3870 se priblizava 8800GT, zato je malo jaca od 9600GT. Ali kad vec pridje ceni 3870, mozda doda jos malo pa uzme 8800GT (pogotovu ako hoce da igra igre sa Antialiasing ukljuceno!). Poznato je da ATI brze radi od nVidia kad je AA isljucen, al kad se ukljuci, sve se menja :)

Poslednja izmena:
I ja potvrdjujem za 9600GSO... ;)
Ja bih je uzeo, ali kada sam uzimao bila je samo ova 9600GT. Mislim brza je, ali ne toliko koliko je skuplja...

Znam da postoji mnogo grafickih i znam koja je najbolja ali kod te najbolje cena je uvek extremno visoka pa me interesuje koju graficku je najisplatljivije kupiti da su preformanse u igrama dobre, klokovanje solidno, i cena razumna.

Sve opet zavisi i na kojoj rezoluciji odnosno koji monitor i podesavanja grafike koristis. Ja bi se odlucio za 8800gt po performansama a 9600gt po ceni. Pa ti vidi sta ti se isplati. Pozzzzzz:type:

8800GT. Evo ako ocesh ja cu da ti prodam moju za 150e, kupljena u februaru.

Pa 3870 se priblizava 8800GT, zato je malo jaca od 9600GT. Ali kad vec pridje ceni 3870, mozda doda jos malo pa uzme 8800GT (pogotovu ako hoce da igra igre sa Antialiasing ukljuceno!). Poznato je da ATI brze radi od nVidia kad je AA isljucen, al kad se ukljuci, sve se menja :)

Malo sutra ;)

covek je pitao za najisplativiju -max gain for min cash

pridruzujem se klanu 9600gso 384

Za te pare imash 9600GT.

Sada definitivno treba sacekati ATI 4000 seriju, sada je bukvalno
bacanje para uzimati neku jacu graficku da bi ne znam crysis nesto bolje radio..
Nece dugo potrajati (neka 3 mesec od izlaska) od kako Radeon 4850 padne
na veoma razumnu cenu i onda ce sve sadasnje i nadolazece igre raditi
odlicno u 1680+AA..samo treba malcrpljenstrpljenja :)

Poslednja izmena:
kod nas je Ati po normalnim cenama jako tesko naci, 3850 sa 256mb ja ga nisam video ispod ~100e... dok se 9600gso ima naci za ~85, toliko o nasem trzistu (uvoznicima) i Ati-ju

A 6600GT, mislim u to vreme... Evo ako nekoga zanima prodacu za 130e 8800GT kupljen u feb(ne mogu da postujem u oglasima zbog nekog razloga), znachi to je cena jednog 3870, a za te pare to je mnogo dobro.

pala cena ?:D:D:D

ati 38xx serije ili novije 48xx serije jer mislim da ima prednost u odnosu na nvidia - hdmi sa zvukom....

Nvidia takodje ima HDMI sa zvukom.
For instance karta iz mog potpisa ima pored SLI konektora mali prikljucak iz koga idu
2 zicice koje se kace na zvucnu karticu, kako bi sa HDMIja isao i zvuk.

Kod ATIja imas Realtek HD audio, koji se po pravilu ne slaze sa postojecom zvucnom, i mora da se disejbluje /moguce je da kod nekih primeraka i nema konflikta /
ali su svejedno prednosti od te On-VGA zvucne kartice nikakve .

Nazad
Vrh Dno