Pa toplije je vreme ?
Ploca te zeza onda, a sad pratio sam temu ali ne znam da li je spomenuto, jesi li dirao IDE kablove ili tako nesto ? tipa HDD i DVD sta god ? - zvuci smesno ali desava se i to cesto da je ovo problem..
opusteno,*edit* sad sam izvalio da sam rekao glupost za RAM posto radi ispod 3.2GHz ok..
Nema Kible, sta li je uradio jadnom malom procu?![]()
toplije je, cinjenica,
ali eno na slici gore se vidi da je 68c posle 2 sata i nesto orthosa, i to na 3.0
a pre je radio na 3.2 @ 64c,
tako da mislim da temp. nije problem,
cu probam i njega,
ali ni kada je vratim na def. orthos ne prolazi,
nego napajanje dobijam tek sutra, tako da cu vas izvestiti o daljem napretku.
pa i nije toliko bas puno s obzirom na TJ koji je 100c.
Ma i ako je Tj 100c, 78 stepeni je PREVISE! Do 65-70 najvise, sve preko toga je suludo. U ostalom vidi sta intel kaze za Thermal Specification: 61.4°C
http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9TB
Dobro ovo je sa fan-om na 25 % i u sobi mi je bilo oko 26-28 C.
nisi rekao da li si, izmedju onog vremena kad je radio stable na 3.2 i ovoga sad kad nece stable 3.2, flesovao bios na noviju verziju..
orthos stavi na small FFts pa da iskljucimo memoriju iz price..
meni je Small FFTs na [email protected] prolazio par sati drndanja dok mi je na blendu pucao posle 3 sekunde.. kad sam tajming memorije vratio na SPD 5-6-6-18 vise mi nije pucao na Blend testu
ista prica mi je sad sa [email protected], FSB je takodje na 450MHz a mem 1:1 na 900Mhz i na 900 nece pa nece na 5-5-5-15
moj 6550 na def naponu radi na 3500Mhz 500fsb, moze jos sigurno al ja volem okruglo![]()
bas dobar taj 6550.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari