Šta je novo?

Dobre mini igrice?

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Smorile me ove ogromne igretine, posebno ovi novi soj, sa grafikom 11+ a igrivoscu 1-, pa reko da vidim ima li ko predlog nekih mini igara za igrat. Znate ono neke lepe puzzle (atomix), nesto blagoumno (mario bros remake, zuma), nesto u toj fori...

Malo da odomorim telo i dusu :D

Ali samo ne ono 2000+ smor flash igrica da ti bog pomogne, nego lepe male PC igrice :D

E da i pravilo je da ste ili zavrsili igru ili ostavili 20+h na njoj, inace ne sme da se pise :mad:

Evo ja cu dati par predlogica koga interesuje:
Zuma (ha! prvi sam napisao)
Alien Shooter
DemonStar (svi delovi)
Crimsonland (uf ovako nesto slicno bi pasovalo ko budali samar!)
Moorhuhn 1....n
BridgeConstructionSet
Jets N Guns (joj ili vako nesto, pa ovo mi je zivot uzelo :p)
...

Blox - internet igrica

Evo na sta sam ja trosio vreme svojevremeno.

Chicken Invaders 2
Elasto Mania
Icy Tower
Motocross Stunt Racer
Pocket Tanks Deluxe
Soldat
X Ball
Dynomite Deluxe
Rocket Mania Deluxe
Ricochet
Z-Ball

- Egyptoid (kao arkanoid ali lepa grafika) - završio 2 ili 3 puta
- Zombie Shooter (nešto kao Crimsonland) - završio jednom

Ne bih da spamujem ali da probate igrice ovde? :)

Imate razne flash igrice koje nisu trash jer za njih nema mesta. Na sajtu su samo one koje nas urednik pregleda i izigra. :)

A ako ima nekih igrica koje bas volite a nema ih na ovom sajtu mozete mi javiti pa da pokusamo da ih skinemo i postavimo na sajt. I pritom vas navedemo kao korisnika na ciji zahtev smo to stavili. ;)

"Peggle Deluxe" - ovu igru morate da probate! Odigrao sam je nekoliko puta. Toliko je zarazna, da je to prosto neverovatno.... vec nakon samo par minuta navukao sam se na nju kao na najtezi narkotik.....:d
Nije "klasicna pucacina" kao sto su to "Alien Shooter", "Crimsonland" ili "Jets`N`Guns ", koje su takodje fenomenalne, ali je atmosfera neponovljiva....

Offtopic:
@ Savrsena: Heh, post br.1. na forumu, i to odmah o igricama, i reklamom za drugi sajt, gde se "preko veze" moze i ponesto uraditi...? Mislim shta reci.... :D ambiciozni pocetak nema sta! ;)
:wave:

Poslednja izmena:
Peggle Deluxe
Offtopic:
@ Savrsena: Heh, post br.1. na forumu, i to odmah o igricama, i reklamom za drugi sajt, gde se "preko veze" moze i ponesto uraditi...? Mislim shta reci.... :D ambiciozni pocetak nema sta! ;)

od kad je zabranjeno linkovanje ka drugim sajtovima? :)

Offtopic:

Heej, pa samo predstavljam zanimljiv sadrzaj... doprinosim ovoj zajednici. ;)

I stvarno, od kad je zabranjeno linkovanje ka drugim sajtovima? :wave:

"Peggle Deluxe" - ovu igru morate da probate! Odigrao sam je nekoliko puta. Toliko je zarazna, da je to prosto neverovatno.... vec nakon samo par minuta navukao sam se na nju kao na najtezi narkotik.....:d
Nije "klasicna pucacina" kao sto su to "Alien Shooter", "Crimsonland" ili "Jets`N`Guns ", koje su takodje fenomenalne, ali je atmosfera neponovljiva....

Vote va Peggle, stvarno je zarazna, sad sam je tuka 3h :D
Prava stvar, bas ono sto se trazi, moze jos koja.. :D

kome se svideo peggle, neka proba -

astropop deluxe (dinamichni puzzle game)

Noah's Ark deluxe (zarazish se brzo, isto puzzle like)

i van sve konkurencije za malu igru - Warblade

warblade je igra koja samo na prvi pogled lichi na arkanoid, a u stvari je igra koja broji dvadesetak ljudi u celom svetu koji su zavrshili sve shto se moze zavrshiti u igri (ima oficijelni skor bord)

kome se svideo peggle, neka proba -

astropop deluxe (dinamichni puzzle game)

Noah's Ark deluxe (zarazish se brzo, isto puzzle like)

i van sve konkurencije za malu igru - Warblade

warblade je igra koja samo na prvi pogled lichi na arkanoid, a u stvari je igra koja broji dvadesetak ljudi u celom svetu koji su zavrshili sve shto se moze zavrshiti u igri (ima oficijelni skor bord)

warbade je extra igra ali ne lici na arkanoid ni malo...srecom

Brave Dwarves:type:

extra igra...

Nije los ovaj Peggle Deluxe. Dajte jos neku dobru igru da imam za sljaku.

Game House-jedno 50 igrica tog tipa

sve sa reflexive-a , popcap-a i alawar-a :D

The Fatman Adventures...Jako mala i dobra igra za download...Meni se svidela... :)

Male igrice.....

Smorile me ove ogromne igretine, posebno ovi novi soj, sa grafikom 11+ a igrivoscu 1-, pa reko da vidim ima li ko predlog nekih mini igara za igrat. Znate ono neke lepe puzzle (atomix), nesto blagoumno (mario bros remake, zuma), nesto u toj fori...

Malo da odomorim telo i dusu :D

Ali samo ne ono 2000+ smor flash igrica da ti bog pomogne, nego lepe male PC igrice :D

E da i pravilo je da ste ili zavrsili igru ili ostavili 20+h na njoj, inace ne sme da se pise :mad:

Evo ja cu dati par predlogica koga interesuje:
Zuma (ha! prvi sam napisao)
Alien Shooter
DemonStar (svi delovi)
Crimsonland (uf ovako nesto slicno bi pasovalo ko budali samar!)
Moorhuhn 1....n
BridgeConstructionSet
Jets N Guns (joj ili vako nesto, pa ovo mi je zivot uzelo :p)
...

Npr.................probaj(ako vec nisi)balance-sa lopticom ili mortimer-a(odlicna misaona igrica-vise delova-,Professor Fizzwizzle itd....pozdrav!!!!!!!!

Vrh Dno