Šta je novo?

lcd na tv :)

nemanja928

Slavan
Učlanjen(a)
21.01.2008
Poena
309
imam problem, povezem ps3 na lcd tv sa hdmi kablom, ali nece da prikaze sliku!? msm znam ono da treba da se restartuje konzola ili tako nesto kad predjem sa obicnog kabela na ovaj, ali ako bi neko mogao ukratko da objasni sta treba da radim?

HVALA UNAPRED!!!:)

e da,ali dali treba oba prikljucka da su unutra i obican i hdmi? i sta da radim, kad odem na to, pojavi se crno i posle se vrati, sta kasnije, posto mi ostane na 576i??

pa kolko se secam (radio sam samo jednom, kad sam kupio :) ), ustekas oba kabla, odes tamo gde sam ti reko, prebacis na hdmi, tu ces izabrati 720p, 1080i ili 1080p (zavisi koj tv imas), onda resetujes konzolu i to je to..

ps. i prebacis na tv-u na hdmi ulaz ;)

i da te pitam jos nesto, novi sam u ovom svetu :), da li na tv-u idem ono normalno trazim kanal gde i za av ili? xD

Drugi nacin, kada palis konzolu drzi taster nekoliko sekundi dok necujes drugi zvucni signal, tako ce konzola prepoznati koji kabl koristis i dobices sliku.

znaci utaknem samo hdmi kabal, i to uradim?? hmm, msm da sam to uradio bio pa nije bilo nista, nzm probacu

Moras da drzis Power dugme nekoliko sekundi dok ne cujes "bip" signal, tada konzola restartuje sva podrsavanja, ukljucujuci i ona vezana za video, na factory default, i sama prepoznaje koji kabl je prikacen na konzolu.
Znaci, utaknes HDMI, drzis Power i kad cujes "bip" samo podesis AV podesavanja i sve radi kao sat. :)

resio sam, najveci fazon je bio sto sam ja sve ovo oprilike znao, a nisam do kraja utakao kabal xD

e a zasto posle malo igranja (nekih 2-5 minuta), mi se jednostavno izgubi slika, i kaze nema signala, i tek kasnije se mozda pojavi, ali sad sve dobro stoji i sve je ok prikljuceno, zna li neko ovo?

e a zasto posle malo igranja (nekih 2-5 minuta), mi se jednostavno izgubi slika, i kaze nema signala, i tek kasnije se mozda pojavi, ali sad sve dobro stoji i sve je ok prikljuceno, zna li neko ovo?

Eeee da si uzeo Xbox 360 sada bi znao u cemu je problem. Ovako nemas pojma!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

haha, ma mozda je to nesto u pocetku, malopre sam igrao i nije nista prekidalo, valjda nece vise :)

Nazad
Vrh Dno