Šta je novo?

Kuler kod 8800GT Alpha Dog

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Imam gorepomenutu karticu ali josh nisam stigao da OC(planiram da dignem vistu pa tek onda), ali jedna stvar mi je bila chudna a to je da je kuler single slot. Ja sam uzeo grafu chisto zbog boljeg kulera, ali da li postoje verzije sa referentnim kulerom?
Ako treba neki kod recicu ali samo na PM.

Imam gorepomenutu karticu ali josh nisam stigao da OC(planiram da dignem vistu pa tek onda), ali jedna stvar mi je bila chudna a to je da je kuler single slot. Ja sam uzeo grafu chisto zbog boljeg kulera, ali da li postoje verzije sa referentnim kulerom?
Ako treba neki kod recicu ali samo na PM.

pa referentni kuler je bash taj shto ti imash (single slot)😉

Ima alpha dog verzija sa kulerom poput onog na 7800gtx 256. Moguće je da je malo efikasniji zbog turbine.

Prilozi

• 8800 GT PVT88PYHF4 .webp
    8800 GT PVT88PYHF4 .webp
    21.8 KB · Pregleda: 63
Ima alpha dog verzija sa kulerom poput onog na 7800gtx 256. Moguće je da je malo efikasniji zbog turbine.

meni se chini da je to isto mozda je bolje ali vrlo malo tj ne vredi da se cima lik da prodaje staru i da uzima tu bolje da kupi neki kuler i da stavi da duva u grafiku😉

Mislim da imam karticu sa kulerom kao ova na slici u spoiler tagu
attachment.php
A bilo je u DIGITAL-u da su sa Alpha Dog Edition postigli vece klokove nego sa referentnom(ne znam sada koliko, ali vece) i bash zbog toga sam uzeo karticu. E sada da li je na mojoj kartici referentni kuler sa drugachijom slichicom(ako da onda sam se zaebao) ili onaj bolji kuler koji je omogucio bolje klokove?

Imash kartu sa referentnim kulerom, ne znam shta te buni.:trust:
Inace, na sajtu XFXa svaki 8800GT pa i one eXtreme i XXX verzije se nazivaju Alpha Dog Edition.
Ti mozda imash verziju sa referentnim taktovima.😉
Shto se kulera tice pored referentnog i onog koji je 1965 okacio postoji i verzija sa Zalmanom ali samo za SAD, Juznu Ameriku i Aziju.

8800%20GT%20PVT88PYSD%20E%20F4%201%20copy%20500%20max.jpg

Imash kartu sa referentnim kulerom, ne znam shta te buni.:trust:
Inace, na sajtu XFXa svaki 8800GT pa i one eXtreme i XXX verzije se nazivaju Alpha Dog Edition.
Ti mozda imash verziju sa referentnim taktovima.😉
Shto se kulera tice pored referentnog i onog koji je 1965 okacio postoji i verzija sa Zalmanom ali samo za SAD, Juznu Ameriku i Aziju.

8800%20GT%20PVT88PYSD%20E%20F4%201%20copy%20500%20max.jpg
Hvala onda.

Ama ja sam kupio Alpha Dog edition zato shto sam mislio da ima bolji kuler ali sam se malo zaebo.
Koliko treba kartica da ima najvishe temp u full loadu?

Nazad
Vrh Dno