Šta je novo?

Nokia E71

Auu ovo je odlicno :D
Doduse test nije dovoljno detaljan ali sudeci po svemu napisanom ovo je pravi naslednik legendarnog E61 telefona.

I dalje koristim E61, ne vidim mu zamenu po razumnoj ceni. Prvi telefon kome sam oprostio shto je tako spor. Ovaj mi zvuchi kao pun pogodak, verovatno cu ga pazariti chim mu se spusti cena na prihvatljiv nivo.

Nadam se samo da ce se setiti da ubace bar 370+ mhz procesor, posle ovog navigatora sve je sporo!!

Uvecana verzija gotivnog e51 telefona. Nice :)
Doduse, nadam se da ce tastatura biti zgodnija za koriscenje nego kod starijih qwerty modela

Sada bi neki zlobnici rekli: Nema tačskrina?! :d

Ako mu je brzina kao kod E51 (a sve sluti na to), nema potrebe za bržim CPU-om,...

Uvecana verzija gotivnog e51 telefona. Nice :)
Doduse, nadam se da ce tastatura biti zgodnija za koriscenje nego kod starijih qwerty modela

Majke ti, a šta je na E61 nezgodno:wall: Jel si na njega mislio? Zlo je da je manja, eto šta je nevolja, a koliko vidim, nažalost, aparat je manjo od E61:S:

Ekran 2.36 inca, malo ga premanjise majke im!!

Za sta? Za SMS, mailing, kuckanje word dokumenata, sredjivanje kalendara i kontakata vise nego dovoljno velik. Za gledanje filmova ni bioskopsko platno nije dovoljno veliko :)
Ako je interfejs logican i dobro organizovan, 2.36 in je ok. U protivnom ni 5 inca ne bi bilo dosta.

Poslednja izmena:
@ R_U_S
Pa rekoh - tastarura nije bas najzgodnija, a ako je tebi zgodna - super. Na e61i je nesto bolja.

Poslednja izmena:
@ R_U_S
Pa rekoh - tastarura nije bas najzgodnija, a ako je tebi zgodna - super. Na e61i je nesto bolja.

Bem li ga, stvar navike. Inače, ortak je kupio E61i, i meni je lakše da kucam na E61, valjda zato što napamet znam raspored, pa ne gledam u tastaturu, a na E61i su tasteri sitniji i više međusobno razmaknuti.
PS
Na koji model si mislio kada si rekao stariji, baš na E61?

Verovatno si u pravu, stvar navike. Meni vise odgovara kada je veci razmak izmedju tastera, kao sto je na E61i, tako da sam prvenstveno mislio na E61, mada, da budem iskren, nijedna qwerty tastatura mi nije bas ugodna za koriscenje, doduse uz male dimenzije se i ne moze ocekivati bog zna kakav komfor, tako da mora postojati odredjeni period navikavanja.
Opet, i pored toga sto se covek moze naviknuti na sve i svasta, kada sam pre 5 godina kupio svoj 6310i koji mi je odgovarao apsolutno po svemu, ni jedne sekunde nisam morao da se navikavam na bilo sta, ukljucujuci i tastere, koji su, kao i ceo telefon, vrhunskog kvaliteta.
Tako da kontam, ako naprave dovoljno dobru qwerty tastaturu necu morati da se navikavam na nju :)

Definitivno 369mhz procesor. Znači extra sprava. Ako mi bude odgovarala qwerty tastatura i bude moglo da se pise jednom rukom definitivno moj sledeci tel, u suprotnom E66 :wave:

Vrh Dno