Šta je novo?

Rezanje igara za x360

• Začetnik teme Začetnik teme eufrat
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

eufrat

Slavan
Učlanjen(a)
23.04.2008
Poena
425
Moja oprema  
Laptop
Macbook Air M1
Pristup internetu
  1. Optički internet
Bio sam prerezivo neke igre (preko ImgBurn-a) i kada ih pokrenem sve super radi i samo posle jednog trenutka, izbaci me iz igre i pishe kao da je dvd prljav da bio trebao da ga obrishem, i to kod vishe igara isto se desavalo....ne kontam u chemu je fora kad je sve lepo prerezo

Ma to je redovna pojava.Npr ja imam s vremena na vreme takav problem sa GeoW, Kingdom under fire.Uglavnom ubacim disk i on iz prve kaze prljav disk.OK izbacim disk ugasim konzolu i ukljucim za 5 min i sve radi OK narednih 5-6 ili koliko vec god sati da igram.Jako jako retko se desi da me izbaci u sred igre.Ja kontam da je do drajva-diska ne do igre.Sumnjam na drive ipak jer je Samsung a ja nikada nisam imao srece sa uredjajima te firme, svi su bili falicni a ni vratanca nece da otvori kada je 360 u uspravnom polozaju (a u Virtualu kazu da za to ne moze nista da se uradi), u polozenom hoce, nego moras da pritisne vratanca da bi se otvorila.Uzas koje djubre stavise u 360.

Ma to je redovna pojava.Npr ja imam s vremena na vreme takav problem sa GeoW, Kingdom under fire.Uglavnom ubacim disk i on iz prve kaze prljav disk.OK izbacim disk ugasim konzolu i ukljucim za 5 min i sve radi OK narednih 5-6 ili koliko vec god sati da igram.Jako jako retko se desi da me izbaci u sred igre.Ja kontam da je do drajva-diska ne do igre.

e vidis meni izbaci primera u assassins creed-u kada trebam da izadjem iz masyafa u kraljevstvo za vreme uchitavanja, i kod igre the darkness isto kod uchitavanja, neverujem da mi je prljav laser posto je komp relativno nov kupljen pre 6 meseci....da nije mozda da trebam da podesim onaj layer break kod ili nesto slichno ???
pomagajte ljudi 😛

Ma to je redovna pojava.Npr ja imam s vremena na vreme takav problem sa GeoW, Kingdom under fire.Uglavnom ubacim disk i on iz prve kaze prljav disk.OK izbacim disk ugasim konzolu i ukljucim za 5 min i sve radi OK narednih 5-6 ili koliko vec god sati da igram.Jako jako retko se desi da me izbaci u sred igre.Ja kontam da je do drajva-diska ne do igre.Sumnjam na drive ipak jer je Samsung a ja nikada nisam imao srece sa uredjajima te firme, svi su bili falicni a ni vratanca nece da otvori kada je 360 u uspravnom polozaju (a u Virtualu kazu da za to ne moze nista da se uradi), u polozenom hoce, nego moras da pritisne vratanca da bi se otvorila.Uzas koje djubre stavise u 360.

Cudno, ja od prvog dana drzim 360 uspravno i nije mi se to nikad desilo. Kao i to da mi javi da je disk prljav. Mora da sam ubo neki mnogo dobar primerak konzole:banana:

Ma nije ti prljav laser od kompa nego od xBoxa... mislim, mozda jeste... razmisli ima li stroke i prasine tamo gde ga drzis i koliko je star...

Ma nije ti prljav laser od kompa nego od xBoxa... mislim, mozda jeste... razmisli ima li stroke i prasine tamo gde ga drzis i koliko je star...

juche ga prvi put upalio, ocu da kazem da mi je ganc nov(x360) i one diskove koje mi je drugar dao da prerezem rade sve u 16 a ove "moje" sto sam prerezao od njegovih nece tj izbacuju taj takozvani error kao da je disk prljav.... koja treba da mu bude read brzina u imgburnu, pre negoli sto ga narezem??
p.s. rezao sam ih na 2,4x

Poslednja izmena:
juche ga prvi put upalio, ocu da kazem da mi je ganc nov(x360) i one diskove koje mi je drugar dao da prerezem rade sve u 16 a ove "moje" sto sam prerezao od njegovih nece tj izbacuju taj takozvani error kao da je disk prljav.... koja treba da mu bude read brzina u imgburnu, pre negoli sto ga narezem??
p.s. rezao sam ih na 2,4x

To je ta brzina. Ne znam sto ti baguju

a da nije mozda do "read" brzine posto mi je ona bila 8x ???

ili da treba da se podesi nesto kod imgburna....
ili da nije do losheg DVD-a posto sam rezo na neke shklj od 80 dindzi a ne na Verbatimove koji su oko 200 ????
pomagajte :S:

Gde se na rezaču setuje DVD-ROM bitsetting za dual lejer diskove, moj rezač je LG GSA-H66N

Kao sto je recheno, ako kupujes diskove od 80din, nemoj previshe da se uzdash u njih. Ako ti na pocetku ne prave problem, posle mesec,dva nece uopste da ti se uchitaju.

Lepo daj 160 din za DL Verbatim +. Ne namestash nista na rezachu nego samo u programu img burn. Ali ako vec njega koristish, to jest kada skines igru i pojavi se njegova ikonica i double klikom na nju ti se on otvori, onda po defaultu ti je taj layerbreak vec nameshten.

evo recimo sta mi se juce desilo, uzo da narezem gta4 preko imgburna na verbatim DLDVD, a posto je igra skinuta kao iso namestio sam da layer break bude 1913760 kao sto je to i negde dosad receno da tako treba...kliknem na write kad on meni kao varijanta nemoj to, vec da li zelish njegov(od diska) layer break koji je neki totalno drugi broj...ja kao logicki ok i narezem to...pokrenem disc na x360 kad on necuchitava igru vec mi ispiche kao da sam ubacio neki mixed media disc a ne igru i ne mogu da ga pokrenem uopste...da li sam se s**** sto nisam ostavio taj (1913760) layer break kod ili sta???

Eto... vidis kako si vec sam dosao do zakljucka... Ocigledno, nisi trebao da menjas layer break, odnosno trebao si da ostavis 1913760...

odnosno trebao si da ostavis 1913760...

namestio layer break (na 1913760) narezao i opet isti djavo, pishe mi kao da je mixed media disc i to sam rezao na verbatimov DL.....
uopste vise ne kontam u chemu je fora, poludecu....
POMOC!!

namestio layer break (na 1913760) narezao i opet isti djavo, pishe mi kao da je mixed media disc i to sam rezao na verbatimov DL.....
uopste vise ne kontam u chemu je fora, poludecu....
POMOC!!

Mozda nije dobar torrent...

Mozda nije dobar torrent...

"trebalo bi da je dobar", posto kad sam ga prvi put rezao na neki shklj disk, on je meni prepoznao igru i ushao u nju, a kada sam hteo da je igram izbacivao mi je error kao da je disk prljav i te fore.....

kontam da je neka fora oko podesavanja u imgburn-u ??

Ja licno nisam nista namestivao u ImgBurn, samo narezao na DVD+DL. Nikakve layer break-ove nisam podesavao. Ostavio tako i narezao. Sve radi odlicno, sve igre do jedne (naravno sve su na Verbatim diskovima)

Ja licno nisam nista namestivao u ImgBurn, samo narezao na DVD+DL. Nikakve layer break-ove nisam podesavao. Ostavio tako i narezao. Sve radi odlicno, sve igre do jedne (naravno sve su na Verbatim diskovima)

probacu preko dana josh jednom ali bez ikakvih podeshavanja pa sta bude bice...

skontao sam u cemu je fora....
posto mi je GTA4 zapakovan kao "iso" file ja sam u imgburnu prvo ishao na read pa na write i zato mi je on to pogreshno narezivao(tj x360 ga je chitao kao nekakav mixed media disk), a varijanta je da odma idem na write i on ga sam narezhe kako treba, samo josh da skontam da li se mora podeshavati layer break kod iso, rar fajlova tj igara, jer nemam zelju da se razbacujem sa diskovima...

Poslednja izmena:
Pa ako imas samo ISO a ne i description fajl (dvd, ili neka druga ekstenzija - mali fajl) onda moras rucno da uneses layer break...

Nazad
Vrh Dno