Šta je novo?

Internet radio

Black Arrow

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2006
Poena
319
Lm, posto sam skontao da mi Screamer Radio uopste ne radi kako treba (secka na svakih 10 minuta) skontao sam da bi mogao da odradim nesto preko www.shoutcast.com

I tu imam problem. Naime, ucitam ja lepo neki net radio, ali se desi skoro uvek da radio stane na nekih pola sata i onda moram ponovo da odem na play da bi radio. Ne kontam u cemu je stvar, kod druga koji ima duplo slabiji wireless sve sljaka, a ja imam adsl 512k i ne radi kako treba...

Imam ADSL- ov ruter DSL-584T i podesio sam sve kako treba, ali ne mogu da se konektujem nikako, u cemu je problem?

Sada sam probao ovaj deezer i odlican je.

Lm, posto sam skontao da mi Screamer Radio uopste ne radi kako treba (secka na svakih 10 minuta) skontao sam da bi mogao da odradim nesto preko www.shoutcast.com

I tu imam problem. Naime, ucitam ja lepo neki net radio, ali se desi skoro uvek da radio stane na nekih pola sata i onda moram ponovo da odem na play da bi radio. Ne kontam u cemu je stvar, kod druga koji ima duplo slabiji wireless sve sljaka, a ja imam adsl 512k i ne radi kako treba...

Zavisi koliki bitrate ima taj radio, mozda tvoj drugar slusa neki sa manjim...
Drugi problem je ADSL, zna MNOGO da odstupa u praksi od tih 512, proveri na http://www.speedtest.net/

mislim da treba da namestis autoreconnect na par sekundi. Nekad se izgubi on 🙂

Nazad
Vrh Dno