Šta je novo?

Koji driver-i za rivatuner (ati)

xphreak

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2006
Poena
319
E ovako.. imam problem sa rivatuner-om ,detektuje mi drivere za graficku (driver je 8.5 (CCC) a graficka je ati sapphire 3650 GDDR3) , ali ne mogu OC (izbaci poruku da ovi driver-i nisu podrzani).Probao sam sa starijim driver-ima (sa 8.4) i opet isti problem 🙁 .U CCC sa ATIOverdrive mogu klokove podici za samo 25 mhz!?:zgran:

Prilozi

• untitled.webp
    untitled.webp
    34.4 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
E ovako.. imam problem sa rivatuner-om ,detektuje mi drivere za graficku (driver je 8.5 (CCC) a graficka je ati sapphire 3650 GDDR3) , ali ne mogu OC (izbaci poruku da ovi driver-i nisu podrzani).Probao sam sa starijim driver-ima (sa 8.4) i opet isti problem 🙁 .U CCC sa ATIOverdrive mogu klokove podici za samo 25 mhz!?:zgran:
Instaliraj Catalist drajvere 8,3(meni provereno radi sa Rivom) ne znam koliki je OC moguće da izvučeš sa 3650 jeste malo offtopic ali ne kapiram zašto si uzeo tako slabu VGA kada ti je ostatak konfe više nego dobar?:wave:

Instaliraj Catalist drajvere 8,3(meni provereno radi sa Rivom) ne znam koliki je OC moguće da izvučeš sa 3650 jeste malo offtopic ali ne kapiram zašto si uzeo tako slabu VGA kada ti je ostatak konfe više nego dobar?:wave:

Oki probacu sa 8.3 driver-ima.Default je 725/800 a sa overdrive mogu podici na 750/825 :S:

Zbog cene i solidnih performansi ,)

Oki probacu sa 8.3 driver-ima.Default je 725/800 a sa overdrive mogu podici na 750/825 :S:

Zbog cene i solidnih performansi ,)
Pa to je već druga stvar nisam znao da ima te taktove 😉a ako je to povoljno onda za veći OC treba da zažmuriš:wave:

Asus eah 3650 256 DDR3

Imam ovu graficku.
Sa rivatuner 2.09 i ati catalyst 8.6 poteram je da rad i
sa difolt 725/800 radi stabilno na 910/1000 moze i vise ali necu da za sad preterujem dok su ove vrucine.
Kartica je vise nego odlicna

a druga verzija rive?

probaj sa ati tool meni sa 8.6 driverima radi opushteno

na guru3d mozes skinuti samo najnoviju verziju rive 🙁 na dvd-ju sam imao verziju 2.06 ,ali tamo nije podrzana ova serija grafickih...

btw probao sam i sa starijim driverima tj 8.3 , 8.4 i 8.5 i isti problem... 🙁

meni se chini da mozesh da skinesh i stare verzije videcu bash kad dodjem kuci

Nazad
Vrh Dno