Šta je novo?

CryptLoad ne radi

kuzma_x

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
380
Dakle radilo do malopre i vise nece. Natrpao sam mu gomilu rapidshare linkova i skidalo bez problema, i samo stalo i pocelo za sve linkove da prijavljuje error : exception. Znaci ,proverim link sa operom, i dobar je, medjutim cryptload prijavljuje da nevalja. U medjuvremenu nista nisam dirao , niti menjao, samo sam skinuo program ponovo , ali ne radi. Trebaju mi fajlovi , jer ne mogu da ih nadjem ponovo a program mi ne da da izvadim linkove. Sta da radim? Jel ima jos neko problema sa ovim?

Edit: izgleda da su na rapidu nesto menjali, zato ne radi.

Poslednja izmena:
Upravo tako. Meni je RapGet otkazao pre neki dan, sada skinuo 1.41 verziju i opet radi. SVe to ima veze sa promenama na samom rapidshare-u.

I meni radi. Izbacili novi plugin za rapid :) Jesu brzi :D

Nisam siguran da radi, jeste downloadovao plugin ali sada kada je krenuo happy hour i dalje su svi linkovi crveni i nece da skida...

Ni kod mene ne radi... Krenuo fajl bez problema i odjednom zakucao negde na pola... A ni recconect mi ne radi:trust:

Kod mene radi bez greške, u toku je Happy Hours pa ih samo štancuje :d

Nisam ga probao za sada od kada se radili redizajn sajta pa ne mogu da tvrdim da li radi ili ne,verovatno ce par dana malo raditi malo nece ali ce ga na kraju verovatno srediti pa ce opet biti veselo...........:)

Updateovali su CryptLoad vec nekoliko puta, sad mi radi bez problema. :) Evo vec celu noc sljaka :D ... i dan.

Poslednja izmena:
da li za CryptLoad mora da imas Premium Account da bi radio celu noc lil dan

da li za CryptLoad mora da imas Premium Account da bi radio celu noc lil dan

Kad je Happy Hour ne treba jer se automatski rekonektuje nakon svakog skinutog fajla = promeni IP adresu ;)
Koliko sam ja zapazio, Captcha se javlja samo negde od 6 uveče do ponoći, sve ostalo je Happy Hour. Thanx, Rapidshare! :smoke:

Ima i za to rešenje;) JDownloader, evo linka http://jdownloader.ath.cx/Index_en.php
Samo treba uključiti u opcijama da skida i beta update. Trenutna uspešnost OCR-a je oko 90%.

ovaj JDownloader je strava... prepoznaje one kucice i macice bez problema, ali samo ne mogu nikako da namestim da mi radi reconnect... ako neko zna neko resenje, bio bih vrlo zahvalan... ruter je sagem 1201, nema ga u spisku rutera u programu, i ne nalazi ga na autoconfig

Ma meni nikako da proradi auto reconnect na Cryptload-u,cak ni manuelni nece uvek probabao .clr i za huawei mt882 i za smartAX koji je objavljen na sajtu i nikako to da proradi kako treba :wall:

Poslednja izmena:
Ja sam napravio skriptu za rekonekt koja savrseno radi sa slonom ali sa Cryptom nece.Bas cu da probam ovaj JDownloader

A kako podesiti na JDownloaderu da radi reconnect sa PPPoE konekcijom preko racunara. Dakle, ruter mi je u PureBridge modu i nikako da odradi reconnect kako treba. Takodje, kada ne uspe da provali "kucice i macice", postavlja neki nebulozni reconnect wait parametar od sat i po cekanja...

A kako podesiti na JDownloaderu da radi reconnect sa PPPoE konekcijom preko racunara. Dakle, ruter mi je u PureBridge modu i nikako da odradi reconnect kako treba. Takodje, kada ne uspe da provali "kucice i macice", postavlja neki nebulozni reconnect wait parametar od sat i po cekanja...

Znaci Jdownloader i Cryptload =
Isto sr*nje drugo pakovanje :smash:

Cak bih rekao da Cryptload ima bolju tehnicku podrsku ,):d

Ako ste primetili, crypload su ponovo updateovali, sad radi automatsko upisivanje captche. :D

Pa nije puno, 180 sekundi + minut za rekonekt. Sta je tu problem?

Nazad
Vrh Dno