Šta je novo?

Sta za video chat??

Show_Man

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2007
Poena
349
Koji je najbolji program za obavljanje razgovora sa web kamerom?

Skype..

JA koristim skype i live messenger i jedno i drugo rade bez problema.
Mozda je problem tehnicke prirode?
Ovo su po meni dva najbolja servisa koja znam,mada ih ima jos mnogo,ti probaj pa ces videti koji ti najbolje odgovara.

Nešto što sam danas primetio kod skype-a (ako može pomoć)
Upaljen mi je Firefox i skype. Kliknem desnim na ikonicu skype-a (u systray-u) i exit i ugasi mi se i firefox :D
Jel se dešavalo ovo nekom?

Probaj da izbrišeš skype ekstenziju koja se instalira u FF kada instaliraš Skype.

Svašta, sad radi normalno :)
Tu ekstenziju sam uninstalirao davnih dana...
btw sve preporuke za MSN i skype za video chat. Neko će reći da je skype bolji ali meni i MSN radi extra.

Svašta, sad radi normalno :)
Tu ekstenziju sam uninstalirao davnih dana...
btw sve preporuke za MSN i skype za video chat. Neko će reći da je skype bolji ali meni i MSN radi extra.

Sta znaci extra?Jel secka uopste ili ide odlicno.
Neobicno mi sto kad koristim msn potpuno je svejedno da li u pozadini ide neki klip sa you tubea on ce raditi isto,znaci osrednje.

meni na 1mb ide odlično, ljudi sa kojima pričam imaju bolji net (buraz u danskoj, seka u norwey, drugarica u france...) tako da oni meni ne seckaju, a kažu mi da ni ja ne seckam (osim kad sam pijan)

Mozda je do malog uploada... Ne moze da ti se u potpunosti iskoristi konekcija ako sagovornik nema brzinu uploada kao sto je tvoj download i obrnuto.

I meni na MSN-u secka kamera, kao i osobi sa kojom pricam, dok na Skype-u sve ide glatko. Ako MSN-u treba bas toliko veci protok od Skype-a, koji prenosi i audio, onda stvarno:S:

Nazad
Vrh Dno