Pa koji je njihov intres u tome?Prosto ne mogu da verujem da takvih sajtova vise nema! Znam da ih je puno bilo ranije!
sezam daje slanje uz neke dial up pakete...Znam da neke strane mreze daju da saljes besplatno sms preko neta (cak i inostrani, al ne znam da li ima ogranicenja), kao i nas "dobrotvor" telekom koji daje 5 besplatnih preko monda, al samo u svojoj mrezi (da ne pominjem inostranstvo).
Stvarno bi trebao da udje jos jedan operater, pa da ostali operateri polome noge oko usluge
sezam daje slanje uz neke dial up pakete...
Pokušao sam sa sezama ali neće da pošalje u inostranstvo, možda je ograničenje na domaće mreže samo ?
Da, moŽeš slati samo domaćim mrežama. Usluga radi izvanredno i SMS-ovi stižu momentalno. Čak postoji i Control Panel u kome se nalazi imenik. Identično organizaciji u mobilnom telefonu.Pokušao sam sa sezama ali neće da pošalje u inostranstvo, možda je ograničenje na domaće mreže samo ?
kucao sam i ja 38162xxxx ali nece posalje
Imate i na http://www.yourvids.mobi svaki dan 1 free sms.Salje se u formatu 0038163....Primaoc dobije poruku sa nekog ruskog broja +7.....Zanimljivo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari