Šta je novo?

Free SMS sajtovi

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Zanima me koji su sada sajtovi aktuelni za slanje besplatnih sms-ova?
Naravno sa sto manje ogranicenja!

nekad bio SMS city, sad su ukinuli varijantu za srbe. i vishe nema besplatnih SMSsajtova, mada, neshto je telekom akcijao, al ne znam ..

Da li postoji sajt za slanje SMS-a u inostranstvo koji se plaća ali da je jeftinije od 10 dinara ? Da pojednostavim pitanje :) kako da šaljem SMS u inostranstvo za manje od 10 dinara ?

Preko skype-a. 160 karaktera a cena je uglavnom 0,053 ili 0,103€, zavisno od zemlje.

Prosto ne mogu da verujem da takvih sajtova vise nema! Znam da ih je puno bilo ranije!

Znam da neke strane mreze daju da saljes besplatno sms preko neta (cak i inostrani, al ne znam da li ima ogranicenja), kao i nas "dobrotvor" telekom koji daje 5 besplatnih preko monda, al samo u svojoj mrezi (da ne pominjem inostranstvo).
Stvarno bi trebao da udje jos jedan operater, pa da ostali operateri polome noge oko usluge

Znam da neke strane mreze daju da saljes besplatno sms preko neta (cak i inostrani, al ne znam da li ima ogranicenja), kao i nas "dobrotvor" telekom koji daje 5 besplatnih preko monda, al samo u svojoj mrezi (da ne pominjem inostranstvo).
Stvarno bi trebao da udje jos jedan operater, pa da ostali operateri polome noge oko usluge
sezam daje slanje uz neke dial up pakete...

Pa kad te na dial up-u impulsi kostaju ko poruke, osim ako ne cekas jeftiniju tarifu.
Sto ne daju za flat ? (adsl, kablovski - ne mislim na dial up)

Pokušao sam sa sezama ali neće da pošalje u inostranstvo, možda je ograničenje na domaće mreže samo ?

Pokušao sam sa sezama ali neće da pošalje u inostranstvo, možda je ograničenje na domaće mreže samo ?
Da, moŽeš slati samo domaćim mrežama. Usluga radi izvanredno i SMS-ovi stižu momentalno. Čak postoji i Control Panel u kome se nalazi imenik. Identično organizaciji u mobilnom telefonu.

klikatel ne znam dal i dalje radi

na mondo sajtu mozes da saljes besplatne poruke na 64 i 65 mrezu

klikatel ne radi, jer uz poruku ide i reklama sajta, shto je uzasno i automatski oduzima mogucnost naprednih funkcija

u kome formatu trebam da upsisem svoj broj 38164xxxxxx ?

^^ koj format broja treba da upisem da bi mi stigo aktivacioni kod na mobilni ?

Radi sa 38163...
Ali prvo mora da se uradi verifikacija tvog broja, pa tek onda može da se šalje.

Poslednja izmena:
wadja ima limit od 5smsa po nalogu ali da radi to stoji...ja ga koristim godinama

Imate i na http://www.yourvids.mobi svaki dan 1 free sms.Salje se u formatu 0038163....Primaoc dobije poruku sa nekog ruskog broja +7.....Zanimljivo...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno