Šta je novo?

asus vs dfi

coco

Slavan
Učlanjen(a)
21.04.2008
Poena
335
imam dilemu koju maticnu da uzmem posto mi je stara izgorila a bila je asus....e sada
da li uzeti asus p5k ili DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ATX.....ili mozda
Gigabyte MBO GA-P35-DS3R S.775 ATX..... ali sam cuo da su one bugovite jako....pa koja bi bila najkvalitetnija ide uz proc e 8400...

-asus p5k
-DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ATX
-Gigabyte MBO GA-P35-DS3R S.775 ATX

Ja sam uvek na strani asus-a tako da ti mogu preporuciti p5k.. Gigabute ploce prze ram memoriju.. I DFI je dobra ploca,samo ako pri overkloku budes znao sve opcije da podesis(a to tesko tesko), jer tada je ploca vrh..

imam dilemu koju maticnu da uzmem posto mi je stara izgorila a bila je asus....e sada
da li uzeti asus p5k ili DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ATX.....ili mozda
Gigabyte MBO GA-P35-DS3R S.775 ATX..... ali sam cuo da su one bugovite jako....pa koja bi bila najkvalitetnija ide uz proc e 8400...

-asus p5k
-DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ATX
-Gigabyte MBO GA-P35-DS3R S.775 ATX

DFI Dark T2RS naravno, odlichan bios, solid capacitors, izgleda super i overklokuje se kao luda.:smoke:

Asus P5E je znachajnije skuplji od navedenih plocha.

p5k je 70e a p5e je 150, mislim da je tu razlika od 80e, a ne kako si ti naveo od 30.. A p5k pro je 92e...

U pravu si, samo razlika izmedju P5K Pro i P5E je 45 evra(90-134 VP cene),a moras priznati da "Rampage" kojeg i sam imas vredi mnogo vise,ili se varam?:wave:

ovde dvije su u cjenovnom rangu.....nisaam mislio na p5k pro ili p5e....

DFI MBO Lan Party DK P35-T2RS S.775 ti je nabolji kloker i ima najfinija podesavanja a i najlepsa je:D,Ako bas oces Asus, onda treba da ides na P5k PRO model ko sto ti
rekose, a obicna P5K nije klasa s ovom DFI plocom i dosta je losija...za klok.., desava se da ima Vdroop i u idle...

Moj glas definitivno P5K Pro. Zmaj je pravi!

edit:
cujem da ni P5K C nije losa a podrzava i DDR3 memoriju. Mada ja ne volim trenutno DDR3 :)

Poslednja izmena:
Pa da, kad vec mozes da uzmes ddr2 koji pri OC-u fura 1333 ;)

Uzmi DFI. Sada nije tako skup a bas je dobar :type:

Dfi bez razmisljanja.

Poslednja izmena:
Pa ne bas 1333, ali radio sam 1300 prime ;) Mada nisam blend test.. To kada uradim kacim screen ;)

Dfi :d

Poslednja izmena:
:D Opet ona prica :D Sada sredjujem tekst, tako da kad zavrsim, onda malo OC :D Uzeleo sam se OC-a :D

Nazad
Vrh Dno