Šta je novo?

Pomoc!!!

el samo u toj igrici ili u josa nekoj , ako je u svim 3d aplikacijama verovatno se pregreva

Verovatno se pregreva. Da li ti je kuciste provetreno? Probaj da namontiras jednu 12ticu zinad kartice da duva u nju ako ti to kuciste dozvoljava.

Taj Asus bez dobro provetrenog kućišta ne vredi ni stavljati, greje se lako i brzo.

Edit: Sada sam pogledao sliku.Ili nisi uključio molex u karticu (mislim da je molex na grafičkoj) ili ti je napajanje slabo.

Poslednja izmena:
Ja mislim da imas konektor za napajanje na grafickoj koji nisi prikljucio. Probaj to pa vidi sta se desava.

Uh, tek sad pogledao sliku. Cudna stvar. A napajanje kakvo ti je? Nije valjda kinez od 300W? Napisi celu konfiguraciju, lakse cemo ti pomoci.

Obicno kod nekih kartica koje imaju konektor za napajanje kada ne ukljucis pojavljuje se bas ta poruka i onda drajver spusti klokove za GPU/MEM.

Nije valjda kinez od 300W?

Ne bih rekao. Ja sam sa kinezom od 300W terao jace kartice, ali ko zna moguce je.

Poslednja izmena:
Nadajuci se da si ubo konektor u kartu(mislim da bez toga ne bi pustila ni win da se digne ali ne drzite me za rec,za ATI sam 100% siguran da oma izbaci poruku o gresci i nema dalje),karta se ili pregreva ili nemas dovoljno struje.Licno sam pre 2 nedelje probao istu takvu na jednom PC da vidim dal je ispravna na novom kinezu od 400W(onom od nekih 600 dinara).Nije bilo sanse da izvrti ni jedan ceo 3dmark 05 oma bi iskocili artefakti.Inace karta je bila apsolutno ispravna proradila je cim sam je zakacio na iole kasvetnije napajanje.A kod pregrevanja i nedostatka struje isti su simptomi: gasi se PC da se grafa ne bi ostetila.

7600gs_silent.JPG

Evo ti slika tog prikljucka.

Nadajuci se da si ubo konektor u kartu(mislim da bez toga ne bi pustila ni win da se digne ali ne drzite me za rec,za ATI sam 100% siguran da oma izbaci poruku o gresci i nema dalje),karta se ili pregreva ili nemas dovoljno struje.Licno sam pre 2 nedelje probao istu takvu na jednom PC da vidim dal je ispravna na novom kinezu od 400W(onom od nekih 600 dinara).Nije bilo sanse da izvrti ni jedan ceo 3dmark 05 oma bi iskocili artefakti.Inace karta je bila apsolutno ispravna proradila je cim sam je zakacio na iole kasvetnije napajanje.A kod pregrevanja i nedostatka struje isti su simptomi: gasi se PC da se grafa ne bi ostetila.

To je igra srece. Uglavnom mora malo kvalitetnije napajanje. Ma da ova graficka nije bas toliko jaka i zedna struje ali opet.
Mozda se opet pregreva. Ne znam za NVidiju ali ATI direktno u drajveru (catalst) daje izvestaj o temperaturi graficke. Ne bi bilo lose i to da se proveri i malo da se Googla o max temperaturi.

hvala momci namestio sam nisam ukljucio napajanje u grafickoj sad radi extra!!kad igram Battlefield 2 temperatura mi je oko 60%

hvala momci namestio sam nisam ukljucio napajanje u grafickoj sad radi extra!!kad igram Battlefield 2 temperatura mi je oko 60%

60 % chega ?? 🙂 A i nemozesh da merish tako shto Alt+Tab-ujesh iz igre poshto se za onu jednu sekundu temperatura grafichke drastichno spusti... Treba u Riva Tuneru da namestish da gledash temperaturu u toku igrice.... Ako nisi stavio ventilator na grafichku, ako imash kucishte kineza i ako nemash klimu u sobi ta grafichka se mora grejati barem do 85 C ( po ovim vucinama )

:wave:

Nazad
Vrh Dno