alekssBGD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2005
- Poena
- 319
Što se tiče pucanja Elink-a izgleda da je stvar sasvim jasna: Kompanija koja se malkice zaletela, a imala je zaleđinu koja je isto tako loše procenila celu priču i kraj je bio neminovnost. Da li u Srbiji može ili ne da se radi sa manje od 9% marže ne znam, ali znam da je krah Eurolinka nastao kao sistem spojenih sudova - uvoznici su finansirali kompaniju sa lošim biznis planom i svi zajedno naje***.
Sasvim tačno. Pretpostavljam da se svi u spojenim sudovima zato osećaju toliko pogodjenim i tako burno reaguju (čak i na očite typing greške) a na žalost, opet to najviše pogadja neke sasvim druge ljude, koji sa tim nemaju mnogo veze, i kad su kupovali svoje pinklice nisu imali pojma da možda rizikuju.
A upravo sam to hteo da kažem - kako možda ne bi bilo tako loše da se ljudi ipak malo raspitaju od koga i šta kupuju, koliko to god bilo moguće (a možda i nije).
Elem, izvinjavam se svima koje je moja priča pogodila, možda zaista te poslovne detalje i nije trebalo iznositi - ali pomislih da ljude zanima. Ispade da najviše zanima nervozne kolege iz distribucije.
ćaooo