Šta je novo?

Dell ili Toshiba?

Bishop

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
350
Pozdrav poznavaoci!
Ja sam vec postao kao one babe koje unuku obecavaju cokoladu,pa nikako da mu kupe.:p
Tako i ja planiram kupovinu laptopa.E sad je doslo i to vreme da sam sveo izbor na dva modela koja mi najvise odgovaraju i sa cenom i sa performansama.
Vise puta sam napominjao da mi ne treba game-er konfiguracija vec samo office varijanta i poneki filmic,malo mjuze i tako...

Modeli su:

Dell Inspiration 1501 - opis - greska je u opisu ima 1Gb rama

Toshiba L40-170 - opis - takodje u ponudi sa 1Gb rama.

Mene zanima koja je bolja marka, cija je bolja baterija i takve stvari!
Pozdrav:wave:

Ja bih uzeo Dell-a jer imam starijeg Inspirona i sluzi me odlicno.
Uvek pre Dell-a nego Toshibu ali to je subjektivno misljenje i posebno kod ovih jeftinih modela je nezahvalno savetovati.
To cak ide dotle da prijateljima pre savetujem neki dobar polovnjak nego nove entry modele.
Ako je podrska za Toshibu mnogo bolja onda je to jedan bitan adut.
Znam da je za Dell-a cesto skuplji servis nego za vecinu ostalih firmi.

Ko baš toliko voli L40-17O, što ne kupi L40-17Q i doda malo memorije, izadje mu na isto. I ista je cena, ili niža.

L40-17Q ima na nekoliko mesta....

L40-17Q ima više momorije od L40-17O

Ja sam ga gledao u gigatronu, rekoše da ga imaju, a cena mu je ok 408€

Jel gigatron još uvek daje popust benchmarkovcima???

Koliko vidim, Dell ima ATI grafiku, sto moze da bude dosta bitno. Bar meni jeste, njegovoj devojci verovatno nije :) Takodje, gore je pisalo da se Sempron bolje snalazi u laptopovima, sto meni ipak daje prednost Dellu.

Jos komentara?

ne treba ti grafika na lapu... u to se uverish tek kad kupish lap sa grafikom :)

ne treba ti grafika, jer ako uzmes nekog intela to je ko da je i nemas |>>> ati x1250 ili jaci je ipak upotrebljiv...

ne treba ti grafika na lapu... u to se uverish tek kad kupish lap sa grafikom :)

U poslednje vreme se jako malo igram i na desktopu, pa mi grafika nije prioritet. I ne ocekuje neke extra performanse za cenu od 400e. Mada, odigrao bih poneki PES, makar u nizim rezolucijama, pa zato kontam da mi je makar kakva ATI grafika znacajno bolje resenje od Integrisanog Intela.

Znaci ne verujem kakav si covek...:wall:

Trazis da ti javi gde ih je pronasao, onda ih pronadjes sam i iskuliras.
Sto nisi okacio gde si ih pronasao, da i ostali vide??????????????

neznam u cemu je problem? mislio sam da sam ja poslednji koji je provalio gde su to stigli,pa zato nisam ni stavio link. vidim svi cute-znaci ZNAJU!
nema potrebe za ovakvim ispadom.;)

Nazad
Vrh Dno