Šta je novo?

System Summary Software

Starter21

Čuven
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
630
pozdrav svima!

potreban mi je program za sistem summary (ono sto rade everest, pc wizard, sandra etc.), koji zadovoljava sledece uslove:

- free
- staje na floppy
- pokriva sve OS od 98 do xp
- bez instalacije
- bez ikakvih dodatnih podesavanja
- lak i jasan princip export-a u .txt

p.s. vizuelni dojam nevazan, bilo kakvi benchmark testovi skroz nepotrebni. znacajno je da softver bude 100% efikasan, proveren i detaljan u izvestaju.

hvala unapred!

Rešenje AIDA 32 što je ustvari starija verzija Everesta. Imaš je na hxxp://www.oldversion.com.
Što se tiče stajanja na floppy to može vrzija 3.02 samo skini nepotrebne jezičke pakete. :banana:

Elem, skineš dotični program koji je exe i sve što radi je da se raspakuje u željeni folder, skineš ru.lng i de.lng fajlove kao i unins000 i staje na floppy.

Poslednja izmena:
Rešenje AIDA 32 što je ustvari starija verzija Everesta. Imaš je na hxxp://www.oldversion.com.
Što se tiče stajanja na floppy to može vrzija 3.02 samo skini nepotrebne jezičke pakete. :banana:

Elem, skineš dotični program koji je exe i sve što radi je da se raspakuje u željeni folder, skineš ru.lng i de.lng fajlove kao i unins000 i staje na floppy.

hvala na trudu, ali mi ovo resenje ne odgovara, prvenstveno zbog zastarelosti. vise od 60% savremenih komponenti (obavih par testova) ono ne moze da prepozna.

dakle, treba mi nesto novije...

Nazad
Vrh Dno