Šta je novo?

Voodoo 2

• Začetnik teme Začetnik teme Chupo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Chupo

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
380
Izvadio sam ovu karticu iz nekog gejmerskog pentijum 1 racunrara, pa me zanima kako da je povezem da radi u jednoj mojoj dvojci koju koristim za download.

Znam da kartica nema nikakvu tehnicku vrednost, al voleo bi da se igram 😀 .

Poslednja izmena:
Prvo moras da znas da ona nije 2D karta, u prevodu, treba ti neki S3 ili G200 za 2D.
Drugo, treba ti i VGA kablic koji kacis iz S3 u V2. Iz V2 onda vozis monitor.
Trece, instaliras nesto od ovoga http://www.falconfly.de/voodoo2.htm , pokrenes igricu i vozis.

Rage II bi trebalo da je ovako nesto
f_792pxRageIIm_e1b5fd2.png

Moze bilo koja graficka karta da se veze za voodoo2. Kabl mislim da treba VGA sa jednim muskim i jednim zenskim (neka me neko ispravi ako grijesim, davno sam imao Voodoo2). Evo na slici kako to izgleda
image004.jpg

Trebalo bi da VGA kabl stavis u Rage II (zenski) i drugi kraj kabla u Voodoo2 (muski), a zatim Kabl od monitora u Voodoo2.
f_kablovim_03e4fec.jpg

E sad gdje naci taj kabl.... Raspitaj se po servisima, trebalo bi da imaju ovako nesto (moze i kraci naravno🙂)
104738.jpg

Poslednja izmena:
Da, u SLI-u🙂

Jeste, u SLI-ju je. To je stara, poznata fotka. I ne, ne trebaju ti 2 kabla, "na V2 karta se zabode u pci i poveze SLI kablicem, koji moze da se napravi od fdd kabla...

Moze, ali to nek ti bude krajnja solucija. Idi u Kanibal na NBGD, nek ti naprave 1:1 D-Sub kablic po meri. Ne moze da bude skupo.

Kao kabl za povezivanje može da se upotrebi obični produžni VGA kabl koji ima da se kupi u svakoj prodavnici hardvera i košta par evra..Znači produžni a ne obični VGA.Jest da imaš metar kabla viška ali radi, provjereno.Imam negdje istu takvi karticu i radila je prije par godina sa takvim kablom.

Prvo moras da znas da ona nije 2D karta, u prevodu, treba ti neki S3 ili G200 za 2D.
Drugo, treba ti i VGA kablic koji kacis iz S3 u V2. Iz V2 onda vozis monitor.
Trece, instaliras nesto od ovoga http://www.falconfly.de/voodoo2.htm , pokrenes igricu i vozis.

Ovo mi nije jasno, znaci karta ne moze da radi samostalno:wall:. Ja naleteo na jednu takvu, probao, nije radila i bacio je u djubre. Znaci karta radi samo u Sli modu. Ili opet gresim...

Ovo mi nije jasno, znaci karta ne moze da radi samostalno:wall:. Ja naleteo na jednu takvu, probao, nije radila i bacio je u djubre. Znaci karta radi samo u Sli modu. Ili opet gresim...

Ma ne. Voodoo2 je 3d akcelerator. Pored Voodoo-a moras imati i 2d kartu.

he, he.. znaci sama nije mogla da radi, dzabe sam je bacio:smash:.
Hvala na pojasnjenju.

Nazad
Vrh Dno