Šta je novo?

LG 192 WS crk'o!

pantelejmon

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2005
Poena
320
E ovako, pre neko vece (kao i svako prethodno) ostavio sam komp upaljen da mi se skidaju torrenti, to radim vec 4-5 godina...
Ali to vece je izgleda bilo kobno po moj monitor. Taman pred spavanje ja sve podesio da se skida oslobodio mesta na hdd-u :D i ugasio samo monitor na dugme.
Posle pola sata samo je nesto bljesnulo u sobi i cuo se onaj zvuk puff(kao kada crkne u tv-u lampa). Ja brze bolje skocim i moj APC turn off, istripovao sam se da se nesto ne zapali i odmah svetlo sam upalio kad ono komp i dalje radi, ali monitor
me je mrzelo da palim(nije mi palo na pamet) kad u toku dana da ga upalim ali malo sutra. Ne daje znake zivota, a jos uvek je u garanciji, tj nema jos ni godinu dana ( u junu) je godina.
Kacio sam druge kablove menjao stekere ali dzabe crkao je samo tako.
Odneo sam ga u servis gde sam ga i kupio u Gigatronu uvazili su mi garanciju posto su je dali 3 god.
E sad zasto sam se javio, pa da vidim da li je neko jos imao problema sa istim modelom i kako ti ide sa garancijom. Samo da ne bude ona varijanta 45 dana cekanja... :(
Sva sreca pa sam nasao trenutnu alternativu :D

Nije to problem sa tim modelom nego ponekad neki takav uređaj ima problem sa mrežnim stepenom. Najočitiji problem svojevremeno je imao Samsung 753s, ali je to uspešno rešavao ovlašćeni servis.

Hm i kad dodje sa servisa ponovo ce to da mu se dogodi??

Evo posle skoro deset dana zvali su me iz Gigatrona da je popravljen monitor.
Doneo sam ga kuci i radi kao nov. Videcemo dokle ce.
Nadam se da ce duuugooo! Kad pogledam jos sam i dobro prosao znam neke slucajeve gde su cekali skoro po mesec dana da dodje sa servisa. Jer ovde kod nas su svi stavili u garantni rok da mogu i 45 dana da drze uredjaje sto ne bi voleo da se meni desilo...

Najverovatnije je otiso osigurac. Taj bljesak se desi kod mene kad je u standby modu, a ja ga iscupam iz struje.
Tako se i meni desilo. Sam od sebe, nego video sam ja da nije to neki veliki kvar
samo ne bih voleo da se ponovi, jer mi je to najveci smor da se cimam po serviserima. A hvala Bogu kod nas kad tako nesto doneses nikada te ne docekaju srecno, imam utisak ko da misle da si ih zaebo ili hoces da im uzmes pare ***... :smoke:

Tako se i meni desilo. Sam od sebe, nego video sam ja da nije to neki veliki kvar
samo ne bih voleo da se ponovi, jer mi je to najveci smor da se cimam po serviserima. A hvala Bogu kod nas kad tako nesto doneses nikada te ne docekaju srecno, imam utisak ko da misle da si ih zaebo ili hoces da im uzmes pare ***... :smoke:

Imao si sreće gde si ga kupio. Firma je na dobrom glasu i solventna prema dobavljačima. Zato je i uvoznik-servis tako odreagovao.

Nazad
Vrh Dno