Kontaktirao sam ih, ali nemaju ih više i pitanje je kada će ih opet imati...
Za sada, od solidnih kulera, jedino je Hyper 212 nabavljiv... Ako ne nađem ništa bolje, izeću njega. Nije ni on toliko loš, naročito kada se dobro ispolira, a i cena mu je pristupačna, oko 30-tak evrića.
Kontaktirao sam ih, ali nemaju ih više i pitanje je kada će ih opet imati...
Za sada, od solidnih kulera, jedino je Hyper 212 nabavljiv... Ako ne nađem ništa bolje, izeću njega. Nije ni on toliko loš, naročito kada se dobro ispolira, a i cena mu je pristupačna, oko 30-tak evrića.
Cosmosoft, kako ti vec rekose... mada tamo nema vec neko vreme (sto ti takodje rekose 🙂)... ili noki/djolez.Dakle interesuje da li ima nešto od sledećeg da se kupi u Beogradu i gde:
- ThermalRight Ultra Extreme 120, tkzv.TRUE
Nema toga nigde.- Tuniq Tower 120
Ni toga.- ZEROtherm Nirvana NV120 Premium
Mozda Alti? Oni rade OCZ...- OCZ Vendetta 2
Nema ni ovoga 🙂- Enzotech Ultra-X
Cini mi se da videh ovo svojevremeno u oglasu kod nokija/djoleza, na PC Berzi... vidi da li ima jos. A uostalom, mozes da ga priupitas i za ostale cooler-e koji te zanimaju, verovatno moze da ti dovuce, ali ce te to i lepo kostati...- Noctua NH-U12P
U prvom postu si nabrojao sve vrhunske kulere pogotovo prvi i onda kazesh mozda uzmesh hyper212, to je ipak prosek u odnosu na gore navedeno...
:wave:
Da, ali je Shiki rekao da je prosek u odnosu na gore navedeno... nema to veze sa odnosom cena/hladjenje, taj deo niko ne osporava 🙂CM 212 uopste nije toliko los, stavise verovatno ima bolji odnos cena/hladjenje... moje misljenje samo razume se, a zasnovano je na vise preturenih review-a sa uglednih sajtova. 🙂
CM 212 je dobra kupovina, bar kod nas.Shto se ostalih kulera tice nije tacno da CM ima bolji odnos cena/kvalitet.Recimo, Tuniq, Zerotherm, Vendetta 2 koshtaju tacno 50$ u SADu, dok je CM 212 43$ shto je mala razlika.Jedino je TRUE uzasno skup, koshta oko 65$ i dolazi bez venta dok ostali dolaze sa ventom, shto znaci da TRUE sa ventom izadje bar 75$.😛
Da, ali je Shiki rekao da je prosek u odnosu na gore navedeno... nema to veze sa odnosom cena/hladjenje, taj deo niko ne osporava 🙂
Ovo su ipak *bolji* cooler-i 🙂
Ajde brate, pa mani Ameriku, kod nas se jedva nalaze UV neonke, vidi nam samo izbor 12ica, da places, kod nas ima bolji odnos jer mu je cena i ukoliko neki od ostalih uspe da se nadje niza. 😛
Vidim ja da su te one hale newega obuzele 😛
Bilo je kod nas preko oglasa dodushe TRUE za 60e, shto uz dobru 12icu izadje 75e a to je 2.5 puta vishe od CM 212.😛Xaxaxaxaxa, i to sto kazes 😀 Onda je 212 jos bolji izbor 😛
Ako on moze da nabavi po konkurentnim cenama onda naravno treba ici na neki bolji, ali recimo da uzme Tr Ultru, pa gde ce posle da nadje dobru 12icu kod nas, mislim ima tu i tamo poneka ali i tu ce skoro pola cm-a 212 da ode :trust:
ALi ZEROtherm Nirvana NV120 Premium 🙂 uff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari