Šta je novo?

Palit 8800GT "sonic", problem sa performansama?

Evo malo testiranja u krizi za 174.60 drajverima.

Slike govore vise od reci 🙂
Ovde ispade da klokovana nema nikakvih poboljshanja...

Mozesh li da mi uchinish uslugu i testirash u Crysis-u u 1680x1050 rezoluciji u :
1) dx9 Quality settings: High
2) dx9 Quality settings: High + AA
3) dx10 Quality settings: High
4) dx10 Quality settings: High + AA
5) dx10 Quality settings: Ultra High + AA

Duzan sam objasnjenje svima koji su ispratili moje "glavobolje" i pokusavali zajedno samnom da rese problem.🙂

Problem definitvno nije bio u kartici vec u maticnoj ploci,tacnije update BIOS-a na najnoviju verziju je doneo znacajan dobitak u performansama(pitam se sta li sam do sada cekao:S🙂.Taj dobitak najvise se ocitava u winrar testu,rezultat je skocio sa priblizno 600kb/s na cak 1150kb/s!Primetan je i dobitak everesth-ovom benchmarku (+2000kb/s u testu za memoriju).

I sada ono najbitnije(zbog cega sam i primetio da nesto nije u redu)...😀
U Cry benchu sam "udario" u 40 average FPS sto ranije nisam mogao ni da sanjam ,cak ni sa tvikovanim drajverima(bilo oko 33fps).

Sve ovo me upucuje na zakljucak da je stari bios(nemam pojma kako) gusio sistemsku memoriju,narocito zbog skoro 100% ubrzanja u winrar-ovom testu...

Duzan sam "Zelenima" jedno izvinjenje...😉

Poslednja izmena:
E na kojim detaljima imash 40 average FPS 40? Inache stvarno chudno, mislim jeste stara matichna ali u njeno vreme bi trebalo da su vec postojale memorije od 667FPS.

MHz ne FPS, ne znam shta mi je danas.

Narvno da su postojale i DDR667 i DDR800,pa nije ova ploca bas tolika praistorija...:dTu je nesto drugo bio problem,pokusacu da vratim stari bios pa da vidim sta ce se desiti...

Narvno da su postojale i DDR667 i DDR800,pa nije ova ploca bas tolika praistorija...:dTu je nesto drugo bio problem,pokusacu da vratim stari bios pa da vidim sta ce se desiti...

Ako sad sve lepo radi, zašto bi to radio? Zato novi BIOS-i i služe. Ili si sad nezadovoljan zato što si zadovoljan?:d

Ako sad sve lepo radi, zašto bi to radio? Zato novi BIOS-i i služe. Ili si sad nezadovoljan zato što si zadovoljan?:d

Ne da mi djavo mira...😀
A sta ako se desi da i sa starim BIOS-om imam dobre performanse?😛Do sada se mislilo da fles moze biti uspesan ili neuspesan,mozda utvrdim da je moj predposlednji update BIOS-a bio polu uspesan (mosza dobije ime po meni).😛

I jos jedna stvar ,vremenski razmak izmedju zadnje i predzadnje(ove problematicne) revizije BIOS-a za moju plocu je oko godinu dana,to je stvarno bezobrazluk...😡

Poslednja izmena:
Ima jedno staro programersko pravilo:
NE DIRAJ GA AKO RADI!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno