Šta je novo?

Bench na Facebook-u

im in

Me too buddy:D

evo i ja se regovo na FB pa sam se addovo :D

Evo i mene.

ja ne znam šta vam je svima sa tim fejsbukom. Prvo je MySpace bio in, sada Facebook, a za godinu-dve, ni to neće biti in. Mislim, političari i političke stranke imaju svoje profile. Ja sam ga koristio jako kratko, iskopali me neki drugari iz naftalina, tipa osnovna škola, krenule kolege i svi prijatelji da smaraju, notifikacije, čuda, plus sajt radi nenormalno sporo i ne vidim poentu onih ******skih "igara". Ceo taj soc-networking mi je krš, bar na ovaj način na koji je do sada funkcionisao...

Slazem se da je krsh, o njihovim serverima i stabilnosti necu ni da pricam, bolje da su se prodali Google-u. Te notifikacije, pozivi, i sl. gluposti odmah bacam na /ignore, ali, neka ga... Par puta su mi natrcale osobe za koje sam zaboravio da postoje, pa mi bas drago bese...

^^ Slazem se, Kad pocnu da smaraju sa slanjem cokoladica, pokloncica, onda onom "kupovinom" prijatelja... sva ta sranjca na instant block. :)

^ Takođe - a i ne koristim ga baš nešto - eto, neka se ima :D

; ))

upao josh "na pochetku" .. ali potpuno se slazhem sa bymax-om ..identichna stvar i kod mene !

+ me... :banana:

takođe :)

To je bas super, svi na gomili :)

78 :d

ja ne znam šta vam je svima sa tim fejsbukom. Prvo je MySpace bio in, sada Facebook, a za godinu-dve, ni to neće biti in. Mislim, političari i političke stranke imaju svoje profile. Ja sam ga koristio jako kratko, iskopali me neki drugari iz naftalina, tipa osnovna škola, krenule kolege i svi prijatelji da smaraju, notifikacije, čuda, plus sajt radi nenormalno sporo i ne vidim poentu onih ******skih "igara". Ceo taj soc-networking mi je krš, bar na ovaj način na koji je do sada funkcionisao...

A koje je poenta ovog tvog posta - da sada svi izbrisemo profile na FB zato sto je tebi FB glup? :)

da i meni poslao neki flirt :)

Eto i mene :d

A koje je poenta ovog tvog posta - da sada svi izbrisemo profile na FB zato sto je tebi FB glup? :)

Pa vidiš da se uglavnom svi slažu. Mislim da je FB u nekim većim dozama za likove koji su realno usamljeni. Nije za nekoga ko zaista ima šta da radi u slobodno vreme...

Slazu se da je za dokone tetke, ali ne i da svi treba da ga izbrisu. A tu je razlika velika.

Auuu al su pod hitno potrebne neke žene :d
Meni daj dve odma' :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno