Šta je novo?

SanDisk Extreme Ducati Edition USB Flash Drive 4GB

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Flash drajv jedinstvenog dizajna i moćnih brzinskih performansi namenjen entuzijastima i ljubiteljima dvotočkaša…

Više o tome...

Poslednja izmena od urednika:
... međutim ono što nas je posebno iznenadilo tokom testiranja jeste da smo korišćenjem popularnog bench programa - HD Tach (verzija 3.0.4.0), postigli daleko bolje rezultate, koji u konkretnom slučaju iznose 29.3 MB/s (Quick bench) i 30 MB/s (Long bench)

Ne gleda se burst, nego average read.

Volim SanDisk, ali ovo je bas bezveze - los dizajn, da ne kazem seoski.

Imao sam slicno misljenje koje se promenilo juce kada sam ga uzeo u ruke deluje veoma skupo...a tek sto je brz :D

Ne znam shta ovde deluje seoski?
Izgleda flesh vrhunski ;)

bas je sexy :)
nego. jeli to ima zlatan usb konektor :D

Pozlacen :)

zlo. kastomajzovani USB-ovi su mi gori kich od zebrastih satova za zid u gajbi ...

Mozda neko to ne gleda kao kich nego kao neshto shto bi nosio iz fazona.:smoke:

Poslednja izmena:
Ne razumijem zašto je ovo kič? Zato što ima stilizovanu "figuru" i nosi natpis Ducati? Jeste da se o ukusima ne (vrijedi) raspravlja(ti), ali meni se ovo sviđa, jer lijepo izgleda, liči na igračkicu, liči malo i na motor, a i ima odgovarajuće performanse.

I garanciju od 10 godina... Malo li je? ;)

Nije kič, jako dobro izgleda!

Korekcija, predobro izgleda. Josh ako si petrolhead eto plusa...:smoke:

joj malo jeste kich st as ad kao kupio sam ducati pa mi treba match usb.
a i ove fore sa klipom meni to nikad nije radilo kako treba
..

Drajv je odličan i uopšte nije kič. Jedina mana mu je što je malo veći pa zakloni susedni USB port...

Poslednja izmena:
Khm ... "Onaj kome se kich dopada, nikada ga tako nece okarakterisati ... "

Vune ste, tako da nema šta dalje da se priča. A usput, i ne znate pravo značenje te reči (mojne da mi sada neko kvotuje wiki, ja već znam).

Ne mogu da vjerujem da je neka VUNA izbrisala moje postove sa linkovima, a nije promijenila link u prvom postu KOJI I DALJE NE VODI TAMO KUDA TREBA. Barem se potrudite da odradite sve...

Dakle, ovo je ispravan link...

Poslednja izmena:
Flesh je vrhunski...izrada mu je takodje vrhunska, testirao sam ga i same rechi hvale imam za isti
:wave:

Gde ima da se kupi ovaj flash i po kojoj ceni?

Da su ga napravili u obliku Ducati motocikla ili sedista dukati motocikla, 'ajde i shvatio bih, ali kao rezervoar, bas mi nije nekako zanimljivo, mada mozda u prirodi bolje izgleda, ne znam...

Poslednja izmena:
Flash izgleda super što se mene tiče. Kome se ne sviđa ok, ukusi su različiti. A što se tiče oblika, po meni je rezervoar nosilac dizajna motora, ako se i SanDisk time povodio u potpunosti ih razumem.

Imas u Gigatronu za oko 50E

Ja sam se tamo opremio...

Hvala, Heinz... :wave:

Nazad
Vrh Dno