Šta je novo?

7600gs pregrevanje

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
7600gs za agp slot, od gigabajta..... znaci, stavio je, i posle par minuta se windows restartovao, i posle nemogu ni da ga podignem, stalno ispisuje nesto TRAP i neke greske.... a grafa vrela nenormalno...... jel neko imao slicnih problema?

Moja voltmodovana 7600GS PCI-E ( 1.22 V @ 1.36 V ) neprelazi u igrama 70 C 🙂 Fan je na 25% u 2D i na 65% u 3D...

Je li karta nova ili polovna?

Mahom sve grafe sa silent hladnjacima su vrele u radu,pogotovo noviji modeli,pogotovo na ovakvim spoljnim temperaturama. Ako imaš mesto za bočni ventilator na stranici od kućišta,montiraj jednu osmicu da duva na kartu.

ova nema ventilator, silent je.......

Pa kod druga koji ima Asus 7600GS Silent temperatura je prilikom igranja ishla do 105 C i nije bilo problema... Za svaki sluchaj stavio sam mu jednu osmicu nek duva u grafichku... Sad temperatura neprelazi 75 C... Probaj i ti da stavish osmicu da malo o'ladi grafichku...

Ja sam ASUS7600Gs AGP silent uspeo da ohladim tako sto sam prvo stavio tada najnoviji drajver, to mu je spustilo temperaturu par stepeni, i naravno ventilator na kuciste. Mislim da je bolje staviti ventilator na zadnju stranu kucista da izvlaci topao vazduh. Tako ce sve komponente imati bolje hladjenje. A interesantno je to da je instalacija novijeg drajvera spustila temperaturu kartice. Imao sam i 6200PCIe sa pasivnim hladjenjem, koja je isla do 105c dok nisam montirao ventilator na zadnju stranicu da izvlaci topao vazduh.

ova je nova, ali se toliko pregreje znaci da nemogu ni podici windows... ispisuje neki TRAP error report odmah po paljenju kompa.... a toliko se zagreje, da se i sam hladnjak maltene nemoze dodirnuti......

Nazad
Vrh Dno