Šta je novo?

Hotmail problem

Gvozden

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2003
Poena
620
Nadam se da sam ubo mesto za pitanje.
Ispao sam glup cekajuci fotografije od ortaka, pojavilo mi se na MSN-u da on hoce da mi ih posalje... nisam razmisljao i prihvatio sam link... trazio mi je da potvrdim lozinku i ja sam to uradio...
sad mi je nalog pobrljavio i ne uspevam da promenim password!

varijanta sa secret questionom ne uspeva jer kad sam daaaaaavno otvarao nalog, srbija nije ni postojala kao mogucnost i stavio sam US nemam pojma koju drzavu i koji postal code...
kada pratim link posle zahteva za promenu pasvorda stoji mi loading... i tako u nedogled.
Ima li resenja ovom problemu i koje su moguce posledice toga sto mi je pokupljena sifra?

Pridruzujem se pitanju jer imam isti problem na jednom nalogu!!

Da ti posalju sifru na mail ako si upisao i jos ga koristis...
treceg resenja nema

Da ti posalju sifru na mail ako si upisao i jos ga koristis...
treceg resenja nema
Ne razumem bas najbolje tvoj predlog?
Ja i dalje mogu da pristupim nalogu sa starim passwordom, ali nekome sam ga dao i ne znam koje su sve posledice toga...
sad ne mogu da promenim password, nije valjda da moram da se oprostim od naloga?!

Ako ti u nedogled stoji "loading" to ti se onda browser nesto osamuti, probaj iz drugog browsera. Ako nista ne uspe kontaktiraj njihovu tehnicku podrsku i reci kako je bilo, siguran sam da ces uspeti da promenis sifru.

Ne razumem bas najbolje tvoj predlog?
Ja i dalje mogu da pristupim nalogu sa starim passwordom, ali nekome sam ga dao i ne znam koje su sve posledice toga...
sad ne mogu da promenim password, nije valjda da moram da se oprostim od naloga?!

ja sam pogresno razumeo.

nego kako ti je to nalog pobrljavio ? ne razumem tu rec

inace na hotmail sajtu mora da moze da promenis password ako znas stari.
http://ask-leo.com/how_do_i_change_my_msn_hotmail_password.html
Probaj sa vise browsera ako neki nece

Poslednja izmena:
Na XP mozes da instaliras bar 6 razlicitih browsera...

izgooglao sam taj link vec...
kad kliknem Options, pise loading... i nikad se nista ne ucita...

probacu drugi browser kod kolege, jer ja imam samo winexp i kod kuce i na poslu...

nebitno koji os imas

bitan je browser
ako koristis ie probaj oper ili firefox i obrnuto

kad kliknem Options, pise loading... i nikad se nista ne ucita...

Kao sto vec rekoh imam identican problem kao "Gvozden".Pokusao sam po vasim savetima par browsera i opet se desava isto,loading do beskonacnosti...?
Da li je moguce da nam je neko hacknuo naloge pa sad nemozemo da promenimo sifru?

Poslednja izmena:
Moguce da su pronasli bug na hotmailu, npr nesto tipa ako unese </div> negde u tvojim informacijama pa hotmail ne moze da otvori popup za promenu sifre kako treba.

Link za tehnicku podrsku pa im pisite
https://account.live.com/HelpCentral.aspx?mkt=en-us

ja sam registrovao adresu koju mi je dao provajder tako da ako neko i pokusa da mi promeni sifru uvek mogu da zahtevam da mi se posalje nova a kako je to e-mail adresa od provajdera mogu da uvek primim mail od Msn-a,ovo bih preporucio svima.Na ovaj nacin sam uspeo da spasem jedan nalog od mog drugara....

Na XP mozes da instaliras bar 6 razlicitih browsera...
znam... ali sam ko baba koja nece da menja navike...
s obzirom da sam upravo na mozzili uspeo da promenim password i da sve funkcionise normalno, koliko sutra cu da je instaliram kod kuce!

Dakle ja sam resio problem, nadam se da ce i ostali.
Sada sam i prijavio alternativnu adresu, sto me je ranije mrzelo da uradim! (ko mi je kriv sto pre nisam imao 22 sekunde za taj posao)
A uvek sam se pitao koliko treba da si glup da bi nekome dao password preko neta...
evo sada znam :S:

Da li moze na kraju neko da mi kaze koja je konkretna opasnost/posledica ovoga sto mi se desilo? Da li sam sad miran (da li su ugrozeni nekako ljudi cije su adrese kod mene)?
hvala svima 🙂

Nisu

I neka si ko baba i ne menjas navike IgorHW ti je reko da ualis neki drugi browser na 10 skundi dok promenis password a ne da menjas browser za ceo zivot.
Eto vidis da je do browsera da si odma stavio ff ili bilo sta drugo na 10 sec odma bi resio problem

Poslednja izmena:
Da ne otvaram temu, a tice se ipak i Hotmaila - nece da mi se uloguje u MSN Messenger 🙁

Znaci, upisem user i pass i tako cekam u nedogled, samo pise Logging in... Probao sam da promenim one parametre u modemu, ali nista. U cemu je problem? Ne radi mi ceo dan vec, dok drugima svima sljaka k'o sat.

znam... ali sam ko baba koja nece da menja navike...
s obzirom da sam upravo na mozzili uspeo da promenim password i da sve funkcionise normalno, koliko sutra cu da je instaliram kod kuce!

Dakle ja sam resio problem, nadam se da ce i ostali.

Nisam bas razumeo,kako si resio problem? Ja sam probao sa firefox-om i nista,isto loading do besvesti kao u IE.

Probaj na nekom drugom kompu kod drugara i slicno

Evo da javim da sam i ja resio problem jer sam pisao Windows live ID podrsci kakav problem imam i oni su mi poslali link na kojem sam se ulogovao bez problema i promeni pasword.

Nazad
Vrh Dno