Šta je novo?

Toshiba Satellite A210-128

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
785
Zanima me zašto na Toshibinom laptopu dok igram igricu ili gledam film zablokira(ukoči se slika)?
Da li neko zna rešenje?:S:

Nadajmo se losi drajveri. Mom drugaru se desavalo da mu se pregreje kartica (nije cistio kuler) i imao je takve probleme! E sad posto je to nov notebook to ne bi smelo da bude, tako da probaj da skines najnovije drajvere sa toshibinog sajta.

E da, javi mi molim te sta je bio problem, posto uskoro kupujem jako slican notebook.

Poslednja izmena:
Hard disk je bio upitanju,samo da javim u čemu je bio problem.
Ali su mu dali novi Laptop,tako da je sve super ispalo.

Imam jedno pitanje za ovaj model.Drugaru treba neki ispravljač za njega,ali nije siguran koji mu treba,pa ako neko zna gde ima da se kupi.Treba mu za kamion.:type:

Zna li neko nešto o prethodnom pitanju?

Imam jedno pitanje za ovaj model.Drugaru treba neki ispravljač za njega,ali nije siguran koji mu treba,pa ako neko zna gde ima da se kupi.Treba mu za kamion.:type:

Mozda u ComTradeShop-u da pita pa i da ode do servisa ( najbolje ) mislim da su u Comtrade kod "buvljaka" na NBG, oni bi trebalo da su uvoznici i serviseri, ali nisu jeftini...

Poslednja izmena:
Ja imam isti model i isti problem, i bas me to sada brine, jer mi za par dana istice garancija, a laptop je kupljen u Ljubljani. Znaci kada igram neku igru malo zahtevniju recimo call of duty 4 ili NFS prostreet, bez nekog pravila u vremenskom intervalu, ekran u sekundi posvetli, pa se ugasi i onda ja moram da ugasim ceo komp drzanjem power dugmeta 5 sekundi. Kada opet (odmah ili kasnije, nebitno) upalim komp ide sve Jovo nanovo, nekada posle pet minuta nekada posle pola sata, ali opet se to desi (u slucaju da igram igre)
TAKODJE mi se isto desava u 50% slucajeva kada idem na 3d podesavanja katalista ili windows media player maksimiziram dok ide neke video fajl

Nazad
Vrh Dno