Šta je novo?

Boje za COD2

baksuz

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2008
Poena
309
Molio bi detaljno objasnjenje za menjanje BOJA imena na COD2!!

Hvala unapred!

Kucas ^pa broj od1-9....^6 je recimo zelena....^3 je recimo crna itd........

HVALA MNOGO!!!!!!!!!

I molio bi samo jos nesto ...

Da mi date neku IP adresu za COD2 patch v1.3 , posto su sve neke HRVATSKE i BOSANSKE .... KIKUJU svaki cas kad spomenes SRBIJU mamicu im j.b.m.....

hvala unapred

84.2.39.206:28979 madzarski.... a di li si to ti igrao pa su te kikovali... na bih netu sam najnormalnije igrao... meni ako neko tako nesto nabode ja ga samo iskuliram... uvek postoje "patriotske" face koje imaju dosta dasaka u glavi izgleda... a nemaju ni delic spoznaje o patriotizmu uopste a nemaju ni dovoljno godina da sami sebe izdrzavaju a na netu misle da su cool... uber... nesto...

VERUJ mi uzeo sam ADSL pre nekih 2 meseca, i ja sam skroz novi u svemu ovome, i uopste mi nije palo na pamet da se *****avam i da pomislim da nekog *****avam. Normalno sam se potpisivao i normalno dopisivao, ali ti neki MAJMUNI sto su verovatno SERVERI ili ne znam sta vec, kickuju npr. ako si prvi na tabeli ako pored nicka stavis SRB ili tako nesto. Uopste nisam neki patriota zivim u PRIJEPOLJU sa muslimanima i nikad ama bas nikad nisam gledao na te stvari. Zato mi je i dojadilo da igram na njihovim serverima. Zato sam i trazio nase servere, mislim da toga ne bi bilo u toj meri na nasim serverima.

U svakom slucaju hvala na IP adresi!!!

Normalno ako jos neko zna neka posalje IP......

pozzzzzzz!!!!!!!

Veruj mi da ima i do toga, jedan moj drug je bio Kickovan i kasnije je opet usao i pita "zasto su me kickovali?",

a oni kazu

"pa zato sto imas ovo SRB, postaraj se da to izmenis"

etoooooooo...

Na BiH netovima serverima je zabranjeno stavljati np SRB . CRO i slicno u nicku kao i vredjenje na nacionalnoj osnovi i na bilo koji drugi nacin.Kod nas za CoD2 imao si server kod SBB koji je ugasen a bio je samo za originale kao i EuNet koji i dalje radi ali u verziji 1.0 bez PB i original je.Na 1.3 verziji ti rade CTF server pogledaj na http://www.bitange.com/.

Ajde kada vecj prichate o cod2, da li vam se dechava na nvidia karticama da vam puca directX kod alt-tabovanja? Do sada sam uvek imao ati kartice i to mi se nikad nije deshavalo...

Evo ja drzim *SRB* pored nicka na BF2 serveru BIH-neta i nisam imao problema sa adminima i uopste generalno, ali se desavalo da pojedinici pocnu da prave probleme, ima toga opusteno. Samo, kikuju oni i razne Hanzdar-e, Hamze 505, Mambe itd... mozda i naprave nesto od servera ako nastave tako.

Ajde kada vecj prichate o cod2, da li vam se dechava na nvidia karticama da vam puca directX kod alt-tabovanja? Do sada sam uvek imao ati kartice i to mi se nikad nije deshavalo...
Ja sam imao oba tipa kartica i nisam imao nikad prblema.Najlakse pogledaj da vidis ima li neko novi driver za tvoju karticu pa instaliraj i proveri da li onda radi kako treba.Ranije je hteo CoD da puca kad je upaljen Xfire ali mislim da je to reseno.

Znachi posle jedno 10-20 alt-tab, to se tek onda desi...chudo bozhije...ispadne popup za directX i zatvorti se cod2.

Nazad
Vrh Dno