- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 229
okej ljudi, posao mi je takav, da sam morao sebi da nabavim PDA. po ceo dan jurim sa klijentima, firmama i slichno, pa sam uzeo sebi HP Ipaq 1940 (relativno stariji PDA, ali odlichnih funkcija) Za sada ga koristim kao diktafon, word editor i organajzer.
eve ga:
karakteristike -
samsung CPU @ 300 Mhz
Bluetooth
IRDA
SD MMC slot
320x240 rez, sa mnogo jakim osvetljenjem, i velikim pikselima, bash pregledan
mogucnost izbora kolichine RAM-a i storage-a
napomena - OS mu je Windows mobile 2003 (CE 4.20) i nije apgrejdabilan
e sad, zanima me, koji su must have programi za ovo ?
poenta je da sam saznao da je svaka sledeca verzija WM-a CE based, pa tako i programi za wm5 i em6 rade i na mojoj spravici (pocketmusic sam instalirao verziju za wm6 a radi kod mene, i btw - najbolji PPC plejer za muziku)
vidim da je file explorer relativno uzasan, i da za task manager svaki put moram da ulazim u start>settings>system>memory>active processes pa ako neko zna neki dobar jutiliti za ovo da mi kaze.
i eventualno bi mi dobro doshao desktop aktivan, sa ikonmama, jer osim starta nemam ama bash nishta na desktopu, osim onog idiJotskog "new" koji je nepromenljiv.
hvala u napred
eve ga:
karakteristike -
samsung CPU @ 300 Mhz
Bluetooth
IRDA
SD MMC slot
320x240 rez, sa mnogo jakim osvetljenjem, i velikim pikselima, bash pregledan
mogucnost izbora kolichine RAM-a i storage-a
napomena - OS mu je Windows mobile 2003 (CE 4.20) i nije apgrejdabilan
e sad, zanima me, koji su must have programi za ovo ?
poenta je da sam saznao da je svaka sledeca verzija WM-a CE based, pa tako i programi za wm5 i em6 rade i na mojoj spravici (pocketmusic sam instalirao verziju za wm6 a radi kod mene, i btw - najbolji PPC plejer za muziku)
vidim da je file explorer relativno uzasan, i da za task manager svaki put moram da ulazim u start>settings>system>memory>active processes pa ako neko zna neki dobar jutiliti za ovo da mi kaze.
i eventualno bi mi dobro doshao desktop aktivan, sa ikonmama, jer osim starta nemam ama bash nishta na desktopu, osim onog idiJotskog "new" koji je nepromenljiv.
hvala u napred
Poslednja izmena: