Šta je novo?

Koji aparat do 14000 din

milanm2

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2007
Poena
304
Koji bih aparat mogo da uzmem za ove pare.Rekli su mi da sakupljam za A720 IS ali je to ipak mnogo za mene.Hteo sam onda da uzmem A570 ali sam onda sam video da ste ga svi ocrnili.Sta da radim?
Unapred hvala

ne znam ko ga je i zašto ocrnio, ali A570 IS je odličan aparat za te pare. ako si ograničen baš na 14000, nemoj da se dvoumiš ni sekund. taman ti ostane kinta za karticu od 2Gb i torbicu.
naravno, A720 IS je bolji, ali i skuplji 50 evra. pa još prateća oprema...

Ja sam ga ocrnio. S razlogom. Ja sam zamenio tri primerka i na kraju doplatio za A720. A720 vredi svaku paru, A570 je, ako nemaš sreće da ti upadne savršen primerak, a piece of crap.

Skupi ti tih 50 evra pa kupi A720.

A720 vredi svaku paru, A570 je, ako nemaš sreće da ti upadne savršen primerak, a piece of crap.
ja ne bih rekao "savršen" nego "normalan". aparat ima grešku ili je nema. 90% komada je nema, a 10% je ima.
Wiz, ili si neviđen baksuz ili si naišao na radnju koja namerno nabavlja felerične aparate a uvaljuje ih kao nove nadajući se da će ih kupiti neki dunster koji neće primetiti razliku. kao što su uvaljivali polovne LCD televizore kao nove.
Milane, imaš gomilu Nikona iz L serije, ali svi su dosta slabiji od A570. Panasonic ima par dobrih modela, ali su dosta skuplji od ovog.
Sve u svemu, za te pare nemaš bolje.

Milane, ja imam a570 i nisam imao nikakvih problema sa doticnim, sve je u najboljem redu. Ako ti je budzet fiksan, za taj novac stvarno ne mozes naci nista bolje. Opet, ako krenes dodavati boga pitaj gdje ces zavrsiti :)

A bre al' ste dosadni, ja napravim shtos a neko se odmah uhvati pa krene ozbiljno da komentarishe :)

http://www.nikonweb.com/nasaf4/

Bilo i na ebayu primeraka koji su stvarno bili u svemiru, pochetna cena "one million dollars" :d

Aj sad dosta da ne trujemo choveku temu :)

Poslednja izmena:
Ja sam ga ocrnio. S razlogom. Ja sam zamenio tri primerka i na kraju doplatio za A720. A720 vredi svaku paru, A570 je, ako nemaš sreće da ti upadne savršen primerak, a piece of crap.
Koje su greske bile na ta tri A570? Razmisljam da ga kupim pa cisto da znam na sta da obratim paznju.

Nazad
Vrh Dno