Šta je novo?

Lexmark, Samsung ili HP?

nikola2004mkd

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2004
Poena
620
Treba mi neki stampac za domasnoj kancelariju i u najuzem krugu su usli sledeca tri modela:

Lexmark Mono Laser E120 za 80 Eur.
Samsung ML-2010 za 75 Eur.
HP Laser Jet P1006 za 115 Eur.

Ono sto mi je vazno je da je pecatar jeftin ali i da dopuna tonera je moguca, jeftina i laka.

Hvala.

Samsung od ta 3.
Zashto ti u izboru nije stari HP 1020/1018?

Danas sam vidio nova ponuda (akcija) koja traje do petak i izgleda mi kao najpovolnija ponuda do sada i izgleda da cu sutra da uzmem ovaj printer.

Radi se za Xerox Phazer 3117 koji kosta 75 Eur. garancija od 3 godine, 10 godine obezbedjeni rezervni djelovi i toner. Punjenje na toner kosta 20 eur i bio bi dostatan za 3000 strana.

Ukoliko ima nekoj ovaj printer neka spodeli iskustva sto pre jer nemam mnogo vremena.

Unapred hvala.
Pozdrav.

Danas sam vidio nova ponuda (akcija) koja traje do petak i izgleda mi kao najpovolnija ponuda do sada i izgleda da cu sutra da uzmem ovaj printer.

Radi se za Xerox Phazer 3117 koji kosta 75 Eur. garancija od 3 godine, 10 godine obezbedjeni rezervni djelovi i toner. Punjenje na toner kosta 20 eur i bio bi dostatan za 3000 strana.

Ukoliko ima nekoj ovaj printer neka spodeli iskustva sto pre jer nemam mnogo vremena.

Unapred hvala.
Pozdrav.

Pogledaj karakteristike Samsunga i tonera za njega, neisplativ je taj Xerox, uz to ERC-ov servis ti je garant za štampač što ujedno znači da u najgorem slučaju više od nedelju dana nećeš čekati na štampač ako mu se nešto desi.

LOL :) erc i servis :) LOL :)

Dok ne pochne da crkava, a onda "prst" na chelo :p

Nazad
Vrh Dno