Elizevin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2008
- Poena
- 304
Dakle, doslo doba da se i ova moja krntija zameni necim novim, necim divljim...
Kupujem dakle kompletan kompjuter, minus monitor, dvd rezac i zvucna karta koji su jos uvek upotrebljivi.Trebalo bi da masina ima neku opstu upotrebu (surf, filmovi, programiranje, photoshop blahblah...) i naravno da moze da povuce najnovije igre i one koje ce doci u skorije vreme (monitor je 19").
Sta biste mi preporucili kao neku optimalnu konfiguraciju?
Malo sam svrljala po ponudi i dosla sam do par stvari koje mi se dopadaju, no ja nisam strucnjak i volela bih da cujem one koji to jesu
-procesor: Intel core 2 duo 2.6 GHz (~110e).
-HDD: Seagate sv35 500Gb (~80.6e)
-RAM: pqi 2Gb ddr2 667MHz pa to dva puta (~75e)
-kuciste: chieftec ch-01sl-sl-b 400W (~100e)
-za maticnu i grafiku nemam blage veze sta da uzmem
Molim vas za vase predloge, ako prelaze moj budzet mozda bih mogla da izmoljakam jos pedesetak evritja ako vredi.
Hvala puno
Kupujem dakle kompletan kompjuter, minus monitor, dvd rezac i zvucna karta koji su jos uvek upotrebljivi.Trebalo bi da masina ima neku opstu upotrebu (surf, filmovi, programiranje, photoshop blahblah...) i naravno da moze da povuce najnovije igre i one koje ce doci u skorije vreme (monitor je 19").
Sta biste mi preporucili kao neku optimalnu konfiguraciju?
Malo sam svrljala po ponudi i dosla sam do par stvari koje mi se dopadaju, no ja nisam strucnjak i volela bih da cujem one koji to jesu
-procesor: Intel core 2 duo 2.6 GHz (~110e).
-HDD: Seagate sv35 500Gb (~80.6e)
-RAM: pqi 2Gb ddr2 667MHz pa to dva puta (~75e)
-kuciste: chieftec ch-01sl-sl-b 400W (~100e)
-za maticnu i grafiku nemam blage veze sta da uzmem
Molim vas za vase predloge, ako prelaze moj budzet mozda bih mogla da izmoljakam jos pedesetak evritja ako vredi.
Hvala puno