Pada mi na pamet avantura 500+ evra za taj simpaticni paketic, ali jednostavno ne smem..
@ zdravko: Stos je u tome sto se ti hvatas za svaku sitnicu pa upadas i trollujes teme...
Decko je napisao da se malo lose snasao oko kontrola i to je stvar privikavanja.
Da sam ja upadao na temama o pc igrama i trollovao o problemima pc igara ignorisao bi me ceo bench forum![]()
Pa kazu ljudi po forumima da voznja i privikavanje na nju ide malo teze...bice vozaca od tebe.THANKS
Zna li neko razliku izmedju GTA IV-NTSC i PAL verzije,posto NTSC dolazi na 7.5GB a PAL na 6.3GB????
Zbog svega toga sam se pitao da li postoje neke sifre da me ne hapse stalno?
Zavrsio sam danas igru, sad konacno mogu da se vratim normalnom zivotu![]()
Odigrao sam oba zavrsetka ali da ne kvarim nista odigrajte sami i ocenite.
Meni nije trebalo puno da se priviknem na vožnju, valjda zbog motostorma gde su komande isto koncipirane. Pogled na auto prilikom vožnje je malo pomeren ulevo u odnosu na automobil, pa je možda samo to malo čudno. Inače, ono što me je isto začudilo jeste policija, koja sada obavlja bolje svoj posao. Ubiše Nika zbog toga što im je čuknuo auto. A na netu sam našao šifre, koje se ukucavaju u Nikov mobilni, ali ja ne mogu da shvatim kako da ukucavam brojeve, ali ima vremena.... Ono što je zaista zanimljvio jeste što se pored knjižice u pakovanju našla i mapa Liberty City-a sa sve nazivima ulica, i istaknutim znamenitostima.
Meni nije trebalo puno da se priviknem na vožnju, valjda zbog motostorma gde su komande isto koncipirane. Pogled na auto prilikom vožnje je malo pomeren ulevo u odnosu na automobil, pa je možda samo to malo čudno.
NTSC i PAL verzija - nije region free koliko sam video i sto je jedna zapakovana sa kompresijom a druga nije.
Zavrsio sam danas igru, sad konacno mogu da se vratim normalnom zivotu![]()
Odigrao sam oba zavrsetka ali da ne kvarim nista odigrajte sami i ocenite.
Za mene je ovo igra godine skoro sigurno, nadmasilo je sva moja ocekivanja, ali me nije toliko gameplay zadivio koliko prica i kvalitet dijaloga i karakterizacija likova u igri. GTA pa jos sa perfektnom pricom kao u nekom dobrom filmu - svaka cast.
Au brate, pa kako mozes ovakvu igru da predjes za dva dana.
Ja se time ne bih hvalio... Nije bre ovo Super Mario, pa da se ljudi takmice u brzini prelazenja... Kapiram da nisi video ni 50% sto igra ima da ponudi.
Ja kada sam prelazio Mafiu (4-5 puta), pa zavirio sam u svaki cosak Lost Heaven-a...
Ja sam mislio, po trejlerima i video review-ima, sto sam gledao po netu, da se ta kamera moze pomerati oko kola, nisam skapirao da je stalno pomerena ulevo, to je pogled iza kola...
Au brate, pa kako mozes ovakvu igru da predjes za dva dana.
Ja se time ne bih hvalio... Nije bre ovo Super Mario, pa da se ljudi takmice u brzini prelazenja... Kapiram da nisi video ni 50% sto igra ima da ponudi.
Ja kada sam prelazio Mafiu (4-5 puta), pa zavirio sam u svaki cosak Lost Heaven-a...
Kada pritisnes taster za prikaz mobilnog pritisni jos jednom isti taster.Mobilni ce se pomeriti u poziciju vislje videces brojeve pa ukucavaj sta ti je volja. :smoke:
Hmmm, pogledaj post iznad.
66%, a dao si 50e za igru...
More bez 100%, mene bi grizla savest za tih 50e:-devil-:.
Heh, Pre ce biti 190 din za DL DVD + internet protok. Mada nije iskljuceno da jednom nabavim i ps3 verziju samo zbog multiplayera.
Nigde nisam rekao da sam zavrsio sa igrom kompletno, tek me cekaju one dodatne misije i jos mnogo toga. Samo sam zavrsio pricu i jos dosta sporednih aktivnosti.
Zdravko...sta treba da se desi da prestanes u toj meri da smaras i pises neverovatne gluposti, a svaki drugi post je tvoj? Po meni si zasluzio ban, a trenutno stavljanje na ignore listu ne pomaze, jer necu da citam ni odgovore na te tvoje gluposti i diskusije koje zbog tebe i slicnih odlaze u *****. Tema je GTA, ceo svet trenutno prica o tome kakva je igra, sta sve nudi itd, pa nek je i ******, ali zasto bismo bili osudjeni na te tvoje upadice posle svakog posta? Sve sto si napisao je najklasicnije trolovanje. Komentarises kako je covek potrosio svojih 50 eura i kako se proveo sa tim sto je kupio. Ej! Da li je moguce da si u tom fazonu...
'Ajde prestani, stvarno. Ili sve to radis za onog cuvenog ortaka koji ima ps3 i sve ga interesuje, pa mu ti proveravas, ali inace to nikad ne bi ni pogledao?
Najlakse je reci "Pa nemoj onda ni da dolazis na forum ako te smara." Kad pogledam, trenutno i nemam izbora sem da ne dolazim ili da citam ove debilne diskusije. Bilo bi ovde i sa kim i o cemu da se prica, ali ovako ne mozemo dalje, ovo neki moderator mora da resi, a Zdravko nije jedini koji je u ovom fazonu.
Nek neko normalan obrise svo djubre koje se stvorilo i da nastavimo da pricamo o GTA...
Al ima taxisteE sad ne znam da nema teleportove možda![]()
A jel bre cika zdravko, o cemu ti diskutujes kad igru nisi ni video? Sudeci po broju tvojih postova ovde, ispada da si najveci poznavalac gta4 koji je hodio ovim forumom.
Sta ste sve od vozila do sada vozili. Jel ste probali kamione, motore,... helikoptere, avione, ima li toga ?
I kometarisao sam to da je dao dosta para za igru (doduse ispostavilo se da igra pirata na xbox-u), a presao je ovlas. I to tebi smeta... Brate nemoj da citas moje postove, preskaci cim vidis moje ime, briga me...
Cuj ovo, tebi je 40,45 sati provedene uz igru ovlas? I kakve veze ima da li igram na xbox-u? Pa nije ovo samo forum o ps3 vec o svim konzolama.
Ja vozim Ferari F40, u prve tri krivine treba da izbijem među prvih 6 bar i ne da mi se...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari