Šta je novo?

Socijalna memara za OC

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Znachi zanimaju me moduli [1Gb] koji mogu da izvuku Cl5 na 1000Mhz. Kingston, Transcend, Apacer, neko drugi? Konkretno moj Kingston KVR 667 [elpida] izvlachi 1000Mhz Cl5 @ 2.1V

Predlozi? :D

:wave:

Nekako sam se razocarao,pa mi kao kec na 10 leglo da ovde kazem da nema vece socijale od Geil Ultra Cl4 800Mhz...a mislim i za te pare...

Moj Take MS modul 1GB DDR2 800 na 1.95 V ( sto je minimum na Biostr NF520 ploci ) ide do 552 tj 1104 mhz, sa naponom od 2.1 V ide na 570, tj 1140 mhz, naravno sve Orthos stabilno, test 2 sata

To je onda od nedavno pojeftinilo, jer su bili 2000 po komadu 1066, a oko 1500 su bile 800tke. Ja sa sam znao da je ovo 1477, sigurno ne bi uzeo po 1500 transcenda na 800.

Da je baba znala da je deda, ne bi spustala stalno dasku kad god ide u WC :-devil-:.

Stvarno bre dzabe memorija...

Hmmm znaci onda neko ko sutra uzima novu plocu proc i memoriju da ipak uzem ovo... :) ako je to tako onda 2*1gb DDR 1066mhz pada samo tako

Jeftini KingMAX 1066 ili neki Transcend |P su trenutno najbolji izbor u našoj zemlji.

ma muka mi je vise od nasis prodavaca,sve imaju i sve je jeftino i kad najzad uz dosta truda odlucis sta ces kupiti ispadne da bas tad se potrefi da nemaju ali zato ako ti je hitno imaju nesto drugo da ti uvale a ako hoces mozes i da cekas (dok naruce od uvoznika)....

A bwe :D vreme je da se pređe na 2x2Gb, zovi Webhouse i traži Transecend sa P na kraju bar koda, 4 giga je oko 60€ (sa poštarinom)... ;)

Sad videh kod ovih shto uzimam komponente ima HyperX 1066ice za 1900din. Koji su chipovi na njima? Ne znam dal da vijam Transcenda (P) i da kupim hladnjake za mem ili da uzimam HyperX, Transcend plus hladnjaci je neshto jeftinija kombinacija, ali mi se ne ide kod tih shto rade Trans, jer dok ja njima ne ojasnim shta i zashto hocu da je P poerd bar koda ima da osedim :p
Aj da chujem vas :)

HyperX USA su Microni
HyperX ostalo su Elpide najverovatnije.

Hm, e sad kad bi ja znao gde su napravljeni ovi. Jer ovde je sve lutrija naruchish pa shta ti stigne :D

Jes da sam ja imao extra pozitivno iskustvo sa elpidama :)

I videh ovo u jednom cenovniku Apacer DDR2 800 PC6400 - 2GB Golden cover APA chip valja li to shta?

Vrh Dno