Pa preko Qlib-a.Pogledaj na ovom linku kako ne znas kad je to neophodno za aktiviranje brew app i games http://ef81.forumm.biz/java-and-brew-f7/aktiviranje-brew-aplikacija-t7.htm
to je slucaj i kod mene,ali pristup igricama imas iz menija moje stvari,pa tako i ti mozes da iskuliras fon,he,he:banana:,inace ne daj boze da se pokvari ja u Vranje ne mogu da nadjem servis koji moze da popravi naseg EFA,jednostavno ga nema ni u ponudi,niti ima rezervnih delova za njega,cak i do Nis situacija je slicna,samo da se ne pokvari.A,zaboravicu HRISTOS SE RODI.:wave:Ako mogu i ja da pitam nesto? Citao sam temu,ali bre ne stigoh da procitam svih 3754 postova, pa ako je bilo pitanje, izvinjavam se
Je l' neko primetio da kada se stavi srpski meni na fon, ako je vodafone softvare ne radi ikonica entertainment i u my staff-u ne moze da se udje u picture i sounds, a ako je rus onda ne radi contacts?
Pod ne radi, mislim da kada hocu tu da udjem iz meni-a, fon me jednostavno iskuliraa![]()
Danas nije BOZIC vec USKRS(VASKRS)HRISTOS SE RODI
u pravu si,drugi piju a mene hvata.Ruski fw nisam imao a na vodafone 58 samo izbrises BREW-MOD-MYSTUFFF-"mystufff.bar" i nema zezanja.Ako hoces da meni vratis u normalu izbrisi BREW-MOD-MAINMENUAPP-mainmenuapp.bar
Danas nije BOZIC vec USKRS(VASKRS)
HRISTOS VASKRSE(VOSKRESE) pozzzz
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanjexexexexexexexexe....kakav car......:banana::banana::banana:....e da HRISTOS VASKRSEHRISTOS SE RODI
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanjexexexexexexexexe....kakav car......:banana::banana::banana:....e da HRISTOS VASKRSE
daj orginalni link,ili ga postavi negde gde moze da se skine lakse,ove macketine sa rapida nikako da pohvatam,a i kad uspem ne mogu da skinem nista,evo skoro vec tri meseca,sa rapida ni bit nisam skinuo,aranije sam mogao ko od sale,bar jednom dnevno ono na foru FREENajnoviji Bluetooth Hacker.......................
Super Bluetooth Hacker.....................
mene licno iznenadio.....................moze svasta da radis sa njim....................
znaci mozes da gledas slike, da brises fajlove,pa cak i da ugasis tudji fon................
a i kaze moj cale da je on u radnji, preko telefona mogao da kontrolise komp......
znaci mogao je da menja mjuzu i to...................
Provereno radi.....................prvo ce vam biti Slovenski ili Slovenacki jezik ali vi to promenite na Engleski..............i sve je ok..................
VAZNO: pre pokretanja programa ubavezno ukljucite Bluetooth, ali obavezno, pa tek onda startujte program...................
Evo stavio sam ga na Rapid-u...................
Link: http://rapidshare.com/files/111106994/Super_Bluetooth.rar.html
i javite rezultate..................
POZZZZ!!!!!!!!!!!!
Evo od danas mi telefon sija kao LAS VEGAS, imam brate BENQ EF81 Las Vegas Edition
Nece da mi se ugasi ovo spoljnje svetlo na dugmicima i ako ugasim telefon opet svetli, isto tako izvadim bateriju i cim je vratim on sija ko uskrsnja jelka, koji mu je qrac
Jel imao neko ovakav problem?
Nesto da vas pitam: jel isti fw za ef81 i sxg75 bez obzira sto je prvi benq siemens a drugi samo siemens? Imam sxg75 i samo me zanima koja je poslednja vezija firmware-a? 58?? Hvala Vam unapred na odgovoru!
P.S.Izvinjavam se sto sigurno ovakvo pitanje pitam 100-ti put kao i mnogi, ali mi je veoma hitno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari