forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- Be Quiet Pure Power 13M 850W
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Od kada sam nabavio 8800GT pojavila mi se gomila problema, recimo 3D Mark je zakucavao mašinu u više od 50% slučajeva, igre su blokirale po random principu (nekada rade satima, nekada blokiraju za par minuta, DiRT recimo), a imao sam i vrlo čudnih problema, recimo da mi nestane slika na ekranu (sve bude crno), a onda da se nakon alt-tabovanja sve vrati kako je i bilo. Ista stvar se dešavala bez obzira da li su procesor i grafička bili overklokovani ili ne. Posle isprobavanje svih mogućih kombinacija (reinstalacija drivera, reinstalacija Windowsa, stavljanje boljeg napajanja...) odneo sam karticu na reklamaciju pre par dana, gde je konstatovano da ona potpuno normalno radi! Inače, 7300GT koji trenutno koristim kao zamenu takođe pravi neke od pomenutih anomalija, pre svega nestanak slike na ekranu u igrama, iako 3D Mark više ne zakucava mašinu.
Mašinu ću svakako morati da dam u servis, da bi pokušali da utvde o čemu se radi, ali bi mi bio dragocen i neki vaš savet 🙂 Nikad u životu nisam video nešto slično, a 7900GS koji sam imao pre 8800GT, radio je savršeno.
Mašinu ću svakako morati da dam u servis, da bi pokušali da utvde o čemu se radi, ali bi mi bio dragocen i neki vaš savet 🙂 Nikad u životu nisam video nešto slično, a 7900GS koji sam imao pre 8800GT, radio je savršeno.