Šta je novo?

Get ready for Trackmania Nations Forever

To kralju :D oce biti isti nick?

LorD ? :) Da. Al ne znam kolko cu cesto voziti, verovatno prvih dana, pa ko zna, ako se zarazim opet... :d

Veoma interesantno. FPS zna prilično da padne kada se odvrne grafika na maksimum. Inače igra odlično izgleda.

30% za sad:),mada videcjemo kako cje mi raditi:D

Manje vise vizuelni uzitak, valja ako je prisutan, a jeste, competition je najbitniji :D

Ako je kao stara TMN, trebalo bi da može, ali samo time trial fazon?
I nije poenta u tome. Za to imaš običan TM

za sada gde stignemo :) slabo ima jakih servera za sada, sve neki home-made gde ti igra radi u 30fps...Preporucujem dedicated servere za sada ;)

Inace, ponasanje automobila mi deluje ne promenjeno, tj isto kao i u TMN. Staze su naravno nove, grafika je bolja (kao u TMU, mozda jos bolja), najveca novina je interfejs i sistem bodovanja i povezivanja sa drugima.

Sto se grafike tice, 1280x1024, sve na apsolutni maksimum stavljeno, senke na complex, forsovan blum, jedino sam water geometry i motion blur iskljucio. AF 16x, AA4x, high quality postavka u drajverima, integrisani benchmark kaze 77fps ;)

Poslednja izmena:
I šta je novo ovde.. sem što nema dobrih servera, i što je novi interfejs katastrofalan?

Pa novo je sto svi krecemo od nule.
Jus uvek mi ja nations bolji, ali to je dok se ne naviknem na final :D
Bice i servera, cek dan dva da svi prebace svoje servere.

Evo instalirao sam ovo i registrovao se. Boze kakva bolesna arkada, osecaj je kao gliser da vozim po vodi :wall: Nick Proday pa se mozda i sretnemo negde da vas oflekam!

Must... resist... trackmania... aaaaa... f*ck it, let's play :D

Probao danas. U principu TMN segment iz TMU, izvuchen posebno. Bolidi i njihovo ponashanje isto kao u TMN/U, interfejs je isti ili jako slichan kao u TMU i to je to. Nick i dalje Perce i valjda se netju ponovo navutji :(

E da, ono shto sam ja video i shto je novina u odnosu na TMN jesu Dirt staze ;)

bih da djidjam ovo sa posla, adsl preko rutera, jel moraju portovi i sl da se otvaraju na ruteru, ili je plug&play? :)

uz 4mbps brzo cu provjeriti tu tvrdnju ;)

Ima li sanse da se nekako ogranici fps na 60 posto mi vsink neradi u ovoj igri iz nepoznatih razloga, a igrati ovo na 80+fps na 22wideu izgleda kao da imam 30fps, tj sve secka, teksture se lome itd?!

Nemam pojma sta ti to, ali ako smanjis malo detalje mozda i poleti :d
Kod mene je sve ok i sve radi samo me jbee net pa imam invalid time stalno :( :S:

Vidimo se uvece na srbija> g.final stage ako ga drugar podigne do veceras. :)
Im g`cula` a sto se flekanja tice hehe videcemo :D

Poslednja izmena:
Ko sto rekoh imam 102 frejma u testu ali i dalje mi nekako secka zbog vsinka (posebno se primeti na tankim monitorima)!

Pa idi na advanced i digni malo detalje, ukljuci AA itd pa neces imati 102 framea :D

salu na stranu, pa napravi profil za igru u nvidia control panelu i forsuj v-sync, ne moze da ne radi. Ako i dalje sece onda te nesto drugo hebe. Ako vozisw on-line i imas 80+ fps a deluje kao da je 30, to je maltene normalno. To znaci da je server preopterecen ili ogranicen na 30fps. Pod preopterecen moze da se podrazumeva vise stvari, recimo dedicated 100mbit server sa 90 igraca i vise, ili neko pametan sa 512/64 ADSL-om digo server i pustio vise od 5 igraca na njega...

Koja je fora sa gubljenjem poena?
Sinoc sam imao 1170 i bio rangiran negde oko 15 000 mesta, jutros, skoro 300 poena manje i 20k+ mesto na rang listi. Svi poeni sinoc zaradjeni na jednom serveru, ali samo deo je izgubljen. WTF?!?

to se zove preotimanje poena. Kad neko nize rangiran od tebe napravi vreme bolje od tvog uzme ti malo poena. Bilo je to i ranije u nations kolko mi se cini, al se jako malo gubilo i gubilo se iskljucivo kad si na serveru. Nisam 100% siguran do duse...

AJ` jedno noob pitanje,kako se uopste pravi taj online account i kako se izlazi na net,meni stalno nesto faileduje prilikom provere(cak i nesto za update).Kako,sta i gde podesiti da mogu da igram online?

pa zapravo se nista ne podesava, samo napravis acc i vozis. Ako ti to ne radi onda ti firewall blokira igru.

e...pa to sam mislio,kako se pravi account.Samo ono,u igri ime i zastava...bla,bla,bla...ili ima nesto drugo ?
Inace Firewall mi je off.

pa popunis sve sto trazi od tebe i to je to :) NE znam, kako drugacije da ti objasnim kad je prosto ko pasulj :)

Nazad
Vrh Dno