Šta je novo?

KOji LCD tv da uzmem do 1200 evra?

• Začetnik teme Začetnik teme M3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

M3

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
690
DAkle mislio sam nesto od 40" da kupim, da ga smjestim u dnevnu sobu. E sad prvenstveno Tv cu koristiti za kablovsku i gledanje dvd filmova 😉. Moj neki izbor bi bio Sony Bravia S serija, sta mi vi predlazete u tom cjenovnom rangu?

Hvala puno 😉

Ako neces da ga koristis za HD materijal, vec samo za kablovsku i DVD, bolji i jeftiniji izbor su ti Panasonic plazme iz serije 8, 80, 800.

Ako se ipak predomislis pa hoces da ga koristis za HD, onda je, po mom misljenju trenutno najbolji izbor Samsung F serija, Full HD, negde sam video reklamu da je cena za model od 40 inca tek malo vise od 100.000 dinara, odnosno taman tu negde oko 1200-1250 evrica.

Ako neces da ga koristis za HD materijal, vec samo za kablovsku i DVD, bolji i jeftiniji izbor su ti Panasonic plazme iz serije 8, 80, 800.

Ako se ipak predomislis pa hoces da ga koristis za HD, onda je, po mom misljenju trenutno najbolji izbor Samsung F serija, Full HD, negde sam video reklamu da je cena za model od 40 inca tek malo vise od 100.000 dinara, odnosno taman tu negde oko 1200-1250 evrica.
Pa dobro to sam i mislio da odgledam neki HD film...itd... ZNaci Samsung ...? Nesto sam skeptican prema toj marci, ne uliva mi nesto povjerenje... Zadnji katodni Samsung koji je bio star 3-4 god ode mu ekran odjednom ...pff... Dajte josh neke predloge... Mada ova F serija po specifikacijama mi super izgleda...

Poslednja izmena:
Ja sam takodje vlasnik samsunga 40f86bdx od 25 januara ove godine i za sada samo reci hvale za njega i kvalitet slike koji pruza.Jeste da sam ga onda puno platio 140k ali veruj mi da ne zalim ni jedan jedini dinar koji sam dao za njega.Neko moje misljenje je da za te pare ne mozes naci bolji tv ako hoces lcd.Za njega ti trebaju i dobri kablovi da bi podigao kvalitet slike.Imam dvd player pioneer dv600 i kad ga spojim skart kablom i hdmi kablom odmah se primeti razlika u slici koja je na strani hdmi kabla.
Mane koje sam primetio su mu malo sporije prebacivanje sa kanala na kanal,i prebacivanje na audio video signal.
Za audio video je problem ako imas dosta uredjaja vezanih na lcd pa kad hoces da prebacis na satelitski risiver ili dvd player on uvek vrti po njegovom redosledu.
Ide prvo spoljni jedan to mu je skart,pa onda spoljni dva takodje skart,pa onda av,pa component pa tek onda hdmi1,2,3.
I sad ako ti je dvd player vezan na hdmi i pritisnes dugme na daljincu sourse on prvo ukljuci spoljni jedan pa spoljni dva pa av pa component pa tek onda hdmi i ti polako pocnes da gubis zivce.Eto to mu je po meni glavna mana,ali mozda ima neka fora sa ovim prebacivanjem a ja ne znam.Eto neka me ispravi neko ako nisam u pravu.
Ostalo je sve cista desetka za oval lcd.
Pozdrav.

E hvala puno... ali vec sjutra idem da vidim po radnjama, bash me interesuje kakva je slika...😉
Sve su prilike da cu ponovo trgovati Samsung-a 🙂

Imas PANASONIC TX-37LZ70P Full HD u Tehnomarketu 92,999.
Za te pare extra TV. Sigurno bolji od Sony i Samsung-a
Inace za to sto ti hoces da gledas kao sto neko rece
Panasonic plazma je najbolja. TH-42PV80P je 85,999
a best buy ti je TH-42PV70P za samo 77,999

SuFox

Prvo ne bih se slozio da je taj Panasonic bolji izbor za te pare od 40" M86 (ista cena) a opet bolji izbor bio bi 42" PV8 za 75k din pre nego PV70P.

105k i 93k tesko da je ista cena. Razlika je 13%.
Dobar je taj Samsung za te pare ali posle onih ****** sa repariranim Samsung TV-ima bas u TM-u ja sam odpisao Samsung iz razmatranja za kupovinu kod nas.

SuFox

105k je 40" F86, 40" M86 je 93k a i taj Panasonic je 93k pa cena jeste ista. Sto se tice repariranih pa meni je krivo sto nisam kupio takav neki jer bih dobio dosta bolji model kao znak izvinjenja 😉

Nazad
Vrh Dno