Pa ako imas ImTOO 3GP Video converter ili Xilisoft 3GP Video converter, ubacis pesmu, smanjis bit rate na nekih npr.96(tako ja radim) i tako je konvertujes. Nakon toga konvertovana pesma zauzima poprilicno manje memorije!Meni se takodje desavalo da mi se fon ugasi posle field testa kad preklopim.
I sad sam flashovao i nisam uradio prosirenje field testa ni ne treba mi ako mi zatreba stavicu al ovako.........VLADADJ takodje sam flashovao fon oko 9,10 puta:d
E sad imam pitanje dal neko ima e-mail na fonu i kako ga koristi dal je hotmail ili aktiviran neki novi nalog preko mts-a ili slicno da moze da se koristi adresu koju inace imam na hotmailu
znam da ima neki messenger i ono prosirenje kod poruku ali posto nemam qpst i qxdm tacnije nece da mi rade onda od toga nista.
I jos nesto da li ima neko neki program sa kojim je zadovoljan za smanjivanje pesama popunio sam karticu jos malo pa bi malo da smanjim neke pesme ......
a ne mogu da brisem :bottle::bottle:
poozzzzzzzzzzzzzz
Meni se takodje desavalo da mi se fon ugasi posle field testa kad preklopim.
I sad sam flashovao i nisam uradio prosirenje field testa ni ne treba mi ako mi zatreba stavicu al ovako.........VLADADJ takodje sam flashovao fon oko 9,10 puta:d
E sad imam pitanje dal neko ima e-mail na fonu i kako ga koristi dal je hotmail ili aktiviran neki novi nalog preko mts-a ili slicno da moze da se koristi adresu koju inace imam na hotmailu
znam da ima neki messenger i ono prosirenje kod poruku ali posto nemam qpst i qxdm tacnije nece da mi rade onda od toga nista.
I jos nesto da li ima neko neki program sa kojim je zadovoljan za smanjivanje pesama popunio sam karticu jos malo pa bi malo da smanjim neke pesme ......
poozzzzzzzzzzzzzz
Meni se takodje desavalo da mi se fon ugasi posle field testa kad preklopim.
poozzzzzzzzzzzzzz
Hvala na savetu ali nece ni tako! Probao sam vec! Jel zna neko mozda nesto drugo?@djole90 probaj preko BMC-a u OBEX rezimu ili preko MPM-a
Hvala na savetu ali nece ni tako! Probao sam vec! Jel zna neko mozda nesto drugo?
Pozz
Nece da mi ucita fajlove u EFS EXPLORERU! Jel znas sta da radim mozda? Kako da ga osposobim?EFS EXPLORER IZ QPST-A...
Nece da mi ucita fajlove u EFS EXPLORERU! Jel znas sta da radim mozda? Kako da ga osposobim?
Sto se tice porta to sam nasao i izabrao ga! Ali nesto mnogo dugo ucitava fajlove i nikako da ucita!
Evo sacekao sam kao sto si mi reko i EFS EXPLORER je ucitao fajlove ali tu sliku koja nemoze da se izbrise nije nasao! Tako da nista nisam uradio, u svakom slucaju hvala!Zna EFS da bude lenj i treba mu od 3 do 10 min... pusti ga ti da odradi posao do kraja, ali pre svega restartuj telefon, pa na EFS...
@Steky-MAG Posto sam video na 67-oj strani da si ti pravio za sebe onaj SCORPIO LOGO, hteo bih da te pitam da li mozes da okacis neko objasnjenje kako se to pravi i sta sve treba da se odradi?
Hvala unapred, pozz!:wave:
Evo sacekao sam kao sto si mi reko i EFS EXPLORER je ucitao fajlove ali tu sliku koja nemoze da se izbrise nije nasao! Tako da nista nisam uradio, u svakom slucaju hvala!
Ako znas mozda jos neki fazon ti reci(i bilo ko ako zna jos nesto neka napise pls)! Pozz
Ljudi ubi cu se.Jutros se probudim i hteo da upalim fon da iskljucim alarm da ne zvoni bezveze posto mi nije trebao.I ja se uspavao i sad ustanem kad telefon onako otvoren okrenut ekran ka dole aj lezim na njemu i ja pogledam kao radi ok i zatvorim ga,a on nece ostane jedno sigurno 1,2 mm otvren i
pre mi nije krckao kad se otvori a sad krcka a vise volim da ne krcka sta mogu da uradim dal bi otvaranje moglo da resi ili sto kod preklopa sa strane imaju ovi kao cepovi gde se kace ona ****** za oko vrata i to dal moze to da se odvrne pa da zategnem ne znam ni dal sluzi za to
i video sam neko je vec pisao da hoce da otvori fon al ne mogu da nadjem i okaceno mu je uputstvo.........
ljudi pomogajte poludecu radi,radi,radi i na kraju ga s****m aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pozzzzzzzz
i da li bi pomoglo recimo kad bi stavio par knjiga na njega da napravim kontra efekat
dajte ljudi ocajan sam sve radi jedino sto se ne zatvara pomagajte
da li neko moze da mi odgovori na ovo http://benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1424128&postcount=3487
pozzzzzzzzz molim vas ocajan sam :S::S::wall:
izvinite na bold ali jedino ce ovako neko primetiti
200 - ti post jeeeeee :banana::banana::banana:
@VLADADJ Video sam u tvom postu na 85-oj strani nesto o brisanju ovog fajla: sql_content_db.sql! Sta ti mislis da li bi ja kad bi izbrisao taj fajl resio problem sa ovom slikom koju ne mogu da obrisem i koja se inace nalazi na memorijskoj kartici? Ona je prvo bila duplirana i onda sam ja probao da je obrisem ali telefon je obrisao samo jednu a jedna je ostala koju sada ne mogu nikako da obrisem! Veliki pozzzzzz
LOGO moze biti bilo koja slika s prozirnom podlogom. Programom za obradu slika (npr. Paint Shop Pro) preuredis neki originalni logo ili sam napravis svoj, velicine 180x60 i u .png formatu zbog prozirnosti! Nakon toga spremis sliku u memoriju telefona i promijenis logo! Evo logo od AUDI-ja i upute mijenjanja...
pa to ti je isto ono sto sam ostavio na prethodnoj strani...Za sve one koji zele da odu na visi stepen (hardverski) modovanja EF81 evo uputstva za rasklapanje telefona Link :wave:
Aham... pazi, ako ne mozes da resis problem brisanjem tog fajla (ukoliko efs explorer, bmc i ostali programi ne mogu da obrisu fajl - kao sto je kod mene bio slucaj), onda je to jedino resenje, ili flashovanje fona!@VLADADJ Video sam u tvom postu na 85-oj strani nesto o brisanju ovog fajla: sql_content_db.sql! Sta ti mislis da li bi ja kad bi izbrisao taj fajl resio problem sa ovom slikom koju ne mogu da obrisem i koja se inace nalazi na memorijskoj kartici? Ona je prvo bila duplirana i onda sam ja probao da je obrisem ali telefon je obrisao samo jednu a jedna je ostala koju sada ne mogu nikako da obrisem! Veliki pozzzzzz
A FORMATIRANJE NISAM JA POMENUO@djole90 ako ti je na memorijskoj kartici onda sve sa kartice prekopiraj u comp(osim te slike koju hoces da brises) i formatiraj kartcu : MENI-SETTINGS-PHONE SETTINGS-FILE SYSTEM-FORMAT CARD- PA YES I ONDA TI SE SVE BRISE SA MEM KARTICE
to ti jedno od resenja a drugo kao sto reko VALDADJ je fleshovanje !!!!
:banana:
edit : el ima neko kd player na engleskom sto radi ?
A FORMATIRANJE NISAM JA POMENUO
A?! :-D
MA NIJE BITNO... BITNO JE DA TI JE VLADADJ, DAO POTPUN I PRAVILAN ODGOVOR, I DA SE SLAZEMO DA JE TU REFLES NAJBOLJE RESENJE, MADA POSTO JE KARTICA U PITANJU, STO BI SE PETLJAO SA TABELAMA I KOLONAMA U BAZI PODATAKA, KADA JE JEDNOSTAVNIJE FORMATIRATI I REINDEKSIRATI KARTICU ILI OBRISATI SYS FAJL SA KARTICE...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari