Šta je novo?

momo racing za ps2

seba

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2005
Poena
304
Pozdrav ljudi mene zanima dali moze da se poveze volan logitech momo racing sa PS2

Znaci sa sony play station 2 preko usb ili mi treba dodatak koji preradjuje usb da bude kao i yojpad za sony :type:

Moze, ali nece da radi ni u jednoj igri :)

Gran Turismo 4 bi trebalo da prepoznaje usb volane, za ostale ne znam.

Imam ga ja i evo ih iskustva sa PS2 i GT4:

Gran Turismo 4 na PS2, nece da radi sigurno sa Momo usb, jedini nacin da ga osposobis je:
http://zuik.org/momo
ali mislim da se to ne isplati. Inace namerno su ga onesposobili jer su tad izdali DFP koji je oficijelni volan GT4 na ps2. Mozes da ukljucis ali se kad upalis gt4 nista nece desiti.

Za ostale igre ne znam pouzdano, mislim da ih vecina radi npr. F1 i TOCA, ali to lako proveris na netu.

Poslednja izmena:
Svejedno, bez 900 stepeni nema smisla voziti GT4 ili prolog, bolje ga vozi na joypadu ;)

Svejedno, bez 900 stepeni nema smisla voziti GT4 ili prolog, bolje ga vozi na joypadu ;)

Uf, to je malo preterano, pa i ovi kineski junkovi (volani) bi dali makar malo bolji osećaj u vožnji od upravljanja palcem i držanja X-a ;) Svima je jasno da su Driving Force Pro za PS2 i G25 za PC predviđeni za ultimativno iskustvo u simulacijama vožnje, ali cena im je $$$

DFP si mogao vise puta da kupish i za 60-70e. Koliko sam puta video takve oglase i niko nije hteo da kupi :)

Poslednja izmena:
hvala na odgovoru ali kada sam otisao na logitech-ov sajt tamo pise da moze da se koristi na sledecim konzolama ps2,ps3 i xbox kao i za pc takodje moze i g25 kojeg sada najvise forsiraju ali meni nece da radi gt4 ali nisam probao druge igre nego usput da vas pitam kako da narezem igru za sony , skinem sa neta iso file i ubacim ga u image burn i izaberem brzinu 2x ali on sve redovno nareze nego kada ubacim u sony nekad mi izbaci da nije dobar cd kao nije kompatibilan ali kada restartujem konzolu onda udje ttojes ucita cd ispise sonyplay station 2 ali posle nestane slika i trebala bi da krene igra ali nista se nedesava samo crna slika i cujese kako okrece cd , molio bi za savet kako narezati i koje diskove koristiti ... hvala

jos malo da dodam citao sam po forumima nekim stranim ljudi kazu da treba rezati na 4x a neko kaze na 2x cak i kazu da moze i nero da nareze ali najvise savetuju image burn sa njime sam narezao na 2x ali nista jedino da probam na 4x ali sacekao bi vas savet jer verovatno imate iskustva vise nego ja za rezanje igara za sony unapred zahvalan molio bi sto pre na odgovor jer imam gomilu igara skinutih sa neta za sony samo postoji problem kako narezati svi su mi ISO fajlovi:banana:

Poslednja izmena:
Igre mozes rezati i na 2x i na 4x i radice. Od medija koristi Verbatim. Rezi ih iskljucivo u ImgBurn ili Alcohol 120%. To je sve.

Odavno ne postoje diskovi koji se mogu rezati 2x :) To jeste najbolje, ali i sa 4x ce svaki PS2 da cita normalno, sve dok je u pitanju Verbatim.

Odavno ne postoje diskovi koji se mogu rezati 2x :) To jeste najbolje, ali i sa 4x ce svaki PS2 da cita normalno, sve dok je u pitanju Verbatim.

To se pita rezac da li podrzava rezanje na 2x ili ne. Moj Pioneer 115 koji sam kupio pre par nedelja prikazuje najmanju brzinu 4x dok kod ortaka na nekom hp lap-u rezac Optiarc ima ponudjeno 2x, disk je isti Verbatim 16x novija serija.

Izgleda da je to kombinacija rezacha i diskova, jer meni je 106 prestao da nudi 2x kada su se pojavili josh 8x diskovi, dok i danas mogu da rezem one vinyl diskove 2x na 113ici. Iz mog iskustva, svi diskovi preko 4x minimalno mogu na 4x, a iskustvo mi je piratsko ;)

hvala vam na odgovorima probao sam da narezem igru za ps2 u pitanju je test drive unlimited i rezao sam ga u Alcohol-u 120% na brzini 4x na disku Media Range koji je 8x i radi a kada sam je rezao u image burn-u nije tela igra da se pokrene moguce da mu dvd neodgovara ili neznam u Alcohol 120% je sve ok , bitno je da sam uspeo i hvala vam na odgovorima nego imam jos jedno pitance dali ce biti bolja grafika tojest mislim slika ako bi igrao preko nekog lcd tv-a mislim na ove nove tanke televizore i ako ce da bude recite mi koju velicinu da kupim mislim do kolko inca 32'' ili 37" ili 26" i sta da gledam kontras ili ... ili mi se vise isplati neki slim tv od 100 herca ,unapred zahvalan

Za ps2 CRT neki poslednje generacije je bolje resenje. LCD za NextGen konzole.

Nazad
Vrh Dno