Šta je novo?

Upomoc ljudi :)

Asuriel

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2008
Poena
300
Cao,

Da ne duzim,
treba da kupim masine za kancelariju, bavim se web-designom i programiranjem i zapao sam u debelu dilemu 🙂

poceo sam da listam ponude i sad mi nije jasno sta se desava i kako je trziste doslo u situaciju da su kompjuteri cirka 250 evra 🙂

elem, okuzen sam morem ponuda iz 20ak firmi pa ne sad interesuje:

gde su najpozitivnija iskustva, koja je firma najpovoljnija, najkorektnija, itd itd itd...

drugar mi rece da ste vi benchmarkovci IT masteri tako da vama pribehog kao poslednjoj uzdanici 🙂

Hvala puno unapred
Pozdrav,
Nemanja

P.S.: najbolja ponuda do sada mi je iz firme Compart sa Vracara, pa posto su mi za sada oni prva opcija, ako neko zna nesto o njima nek kucne pls

hvala

To mu i nece nesto pomoci, zapravo, koje su ti oni masine ponudili ?
Specifikacije nam reci ako ih znas, pa da vidimo da li se isplati i da li je ok za tvoje potrebe 🙂

Pretpostavljam da si dobio ponudu i od "Forum" rachunara....😀

U tom sluchaju ti se se izbor firmi smanjio na 19.

Ćao🙂
Vidim da su se drugi ubili od preporuka, ali da ti pripomognem.
Definitivno nam moraš prezentovati ponude firmi da bi neko mogao da ti kaže koja je sa finansijske strane najpovoljnija + kakva je podrška.
Pretpostavljam da ti je osim cene bitna i reputacija firme, kao sigurnost garancije.
Lično mogu da ti preporučim (kao i mnogi ovde) eurolink: korektne cene, odlična podrška i garancija čvrsta kao kamen. Ozbiljna su kuća, tako da sa te strane možeš biti siguran.
Ali hajde najpre lista firmi i predložene konfe.
Pozz

Pitanje je bilo o iskustvima ljudi sa ovog foruma sa računarskim radnjama. Tema o tome postoji i na njoj se može naći presek onoga što se i po ostalim temama na forumu provlači, a tiče se mesta za nabavku IT opreme...
Druga je stvar što bi korisniji savet bio oko samih konfiguracija, za šta bi bilo poželjno da nam, Asuriele, navedeš konkretne prohteve i materijalne mogućnosti - za tako nešto postoji odgovarajući podforum...
A inače, da, dobar je Eurolink. I Imtel. I mnogi još... A nekad/nekom nisu ni oni dobri... bitno je da ti pronađeš ono što tebi stvarno treba, odgovara...

moja preporuka, ako hocesh pouzdane usluge i vishe nego dobre cene - webhouse, ili eurolink. pritom, znaj da su u svakoj varijanti te dve firme najjeftinije, a lichno imam preko 50 kupljenih komponenti u webhouse-u, i nekoliko u eurolink-u, i za sada je sve bilo vishe nego friendly shto se tiche garancija, rokova, odnosa i slichno ..

moja preporuka, ako hocesh pouzdane usluge i vishe nego dobre cene - webhouse, ili eurolink. pritom, znaj da su u svakoj varijanti te dve firme najjeftinije, a lichno imam preko 50 kupljenih komponenti u webhouse-u, i nekoliko u eurolink-u, i za sada je sve bilo vishe nego friendly shto se tiche garancija, rokova, odnosa i slichno ..

Pa ako je dotle doslo, onda i ja da nekog pohvalim 😀.
Eurolink i Gigatron, imao sam odlicnu saradnju sa njima, 4 kupljena racunara (zanimljivo, igrom slucaja svoj nisam tamo kupio)...

Poslednja izmena:
Hvala ljudi, vise nema dileme gde cu otici, pet do deset evra ustede u Compartu i gigatronu mi ne znaci ista u poredjenju sa feedbackom koji ste mi dali za Eurolink!

Hvala jos jednom, puno puno 🙂

Nazad
Vrh Dno