Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

hwala

edit : uradim to i onda mi se stvori nek .brh fajl
:(

edit2 : RADI ! RADI ! RADI !
:D:banana:

Poslednja izmena:
Ma sigurno te program pita, kada kompajliras .brx, da li hoces da uradis OVERWRITE .bar file-a... e taj .bar fajl u folderu sa .brx i .brh je tvoj izmenjen fajl...

moze neko da napravi ikonice od ovix slika ( sve su smanjene na tacnu rezoluciju ) ja sam probao ali izgleda mi da nesto nisam lepo uradio !!!

Prilozi

• naruto ikonice.rar
    106.6 KB · Pregleda: 45
E, bas ste gotovani! :D
Ali sta vas briga, tu vam je nikola's da odradi posao....:type::D

Nego, nikola's sta bi sa tim FW82?!
I jos nesto, chip ima funkcija koliko i tranzistora u sebi, ali nikako ne moze da bude antena...
Elektromagnetna indukcija je to!!! Daj, napisi mi link ka tom "ruskom" forumu da vidim odakle potice ta dezinformacija....

Pozdrav za sve!!!

Poslednja izmena:
i opet ja isto pitanje...da li ima neki site za vodafone software(patches)???

Poslednja izmena:
Da li bi neko, kome telefon radi kako treba (Mini Commander ili BenqFM ili MobyExplorer i FieldTest), mogao da mi posalje svoje NVItems i, ako ima, brew backup.

Pozzz

Beng da li ti trebaju jos uvek NV items pa da ti ih okacim?:wave:

Ovaj fajl iskopirajte u folder 3GSWUP-a Vodafone FW58 i overwrite-ujte postojeci, posle toga UPDATE Software-a u telefon i dobicete debrendirane linkove Vodafone u internom browseru (vise ih nema), levi i desni shortcut sa mogucnoscu izmene i puno toga, ma videcete i sami.... Ni V od Vodafona...... ;-)

Prilozi

• EF81_de-VF-G_58_0147.rar
    5.7 KB · Pregleda: 69
Da li bi neko, kome telefon radi kako treba (Mini Commander ili BenqFM ili MobyExplorer i FieldTest), mogao da mi posalje svoje NVItems i, ako ima, brew backup.

Pozzz

Beng da li ti trebaju jos uvek NV items pa da ti ih okacim? :wave:

@mladenu ma nije to fw82 vec fw za BENQ-SIEMENS EF82 koji je trebao da se proizvodi,ali firma propala pa...
On ima mnogo vise funkcija,kao tipa repeat i ostalo...
Znaci treba da se preko Qlib programa onaj QCEFS fajl(ne .mbn kao sto sam prethodno napisao)prebaci u telefon...
Potrazi malo o tome na nemackim forumima...
pozzzz

koliko je rizicno sa tim softverom koje su sanse da ubijem fon ja bih kad bi bio 150% siguran da ga necu sjb i ako ne radi da mogu da vratim vodafone.........
da ne zna neko dobro ruski pa da se registruje na onom ruskom sajtu i da pita dal postoji BMC za fon
ili su ga oni vec izmislili :D
i jel neko vec flashovao na softver od ef82 nesto ste pricali da su nemci........

Poslednja izmena:
@GR-44 malopre sam poslao e-mail svabi koji je flashovao EF81 na EF82 da mi okaci nv-itemse.pozzz

Sto oces ti da probas? Sta posle sa NV itemsima sta se dalje radi
aj kad ti posalje prosledi meni,uostalom kaci ovde na forumu

aj ako probas sa srecom pozzzzzzzzzz
sta jos ima ef82 sof sem suffle,repeat.....

koliko je rizicno sa tim softverom koje su sanse da ubijem fon ja bih kad bi bio 150% siguran da ga necu sjb i ako ne radi da mogu da vratim vodafone.........
da ne zna neko dobro ruski pa da se registruje na onom ruskom sajtu i da pita dal postoji BMC za fon
ili su ga oni vec izmislili :D
i jel neko vec flashovao na softver od ef82 nesto ste pricali da su nemci........

ja sam pokusao i nece,cim pokrenes instalaciju javi se poruka ovaj softver ne odgovara vasem telefonu i to je to,a bas sam hteo da ga unistim onako na fino,ali nisam uspeo EF-81 je ko topalovici,ko na njega krene u startu je n...o,probaj slobodno nista se nece desiti tvom telefonu.:smash:

Ovo Sto Sam Vam Ja Postavio, 1000% Radi! Znaci, Instalirajte, Ako Vec Niste 3gswup Vodafona 58, I Tu Prekopirajte Moj Fajl, Odradite Flash I Skinucete Sve Dosadne Vodafonove Linkove!!!

Valjda ne treba da se instalira regularno ko 58 pitaj nikola`sa da objasni treba nesto jos da se uradi

pozzzzzzzzzzz

ja sam pokusao i nece,cim pokrenes instalaciju javi se poruka ovaj softver ne odgovara vasem telefonu i to je to,a bas sam hteo da ga unistim onako na fino,ali nisam uspeo EF-81 je ko topalovici,ko na njega krene u startu je n...o,probaj slobodno nista se nece desiti tvom telefonu.:smash:

Pa probaj preko Qlib-a.

@GR-44 pa moj potpis "PROGRAMI"
@Sine Nebojsa nesto sam se zbunio,onaj amss.mbn prebacis u telefon preko Qlib-a i gotov flash.pozzz
Ako ne znas da koristis Qlib evo upustva:
Kada ga ukljucis kliknes " -1 ",pa zatim " 1 ",zatim " B " i onda " 5 "...
Pre toga onaj amss.mbn fajl prekopiraj u C(hard disk C) i preimenuj u CEFS.mbn.
I onda obavi proceduru u Qlib-u.pozzzzz

Poslednja izmena:
evo skidam ef82........jel smes ti da pokusas
ja ne znam posto ne znam dal cu uskoro da menjam fon a ne verujem i ovaj mi
mnogo prirastao srcu nijedan ne moze ovako da se BUDZI :D

pozzzzzzzz

Ljudi jer moze neko da okaci applications: DOCviewer i PDFviewer ili da mi da neki sajt gde mogu da ih skinem posto instalacije koje imam ne rade. Hvala puno! Pozdrav

@GR-44 pa slaba mi konekcija(dial-up)pa to ide sporo dok skinem sa neta... :D :D :D
Nije mi poslao NV-itemse,ali mi je objasnio proceduru...
Za postove me pratis u stopu.:D :d
@nenad.j imas 10-ak stranica unazad...Ili jednostavno "trazi u ovoj temi".

Poslednja izmena:
kako mogu pomocu BMC-a da se izvuku poruke i kasnije da se vrate?
jel ima mogucnosti moja sestra bi htela posto je ionako htela da flashuje pa da proba
al su joj ove poruke vazne ajde ljudi SPASITE PORUKE i ako uspe u napad na ef82
:D:D

pa evo dao nikola`s sem ako nije nesto jos ispustio

@Sine Nebojsa nesto sam se zbunio,onaj amss.mbn prebacis u telefon preko Qlib-a i gotov flash.pozzz
Ako ne znas da koristis Qlib evo upustva:
Kada ga ukljucis kliknes " -1 ",pa zatim " 1 ",zatim " B " i onda " 5 "...
Pre toga onaj amss.mbn fajl prekopiraj u C(hard disk C) i preimenuj u CEFS.mbn.
I onda obavi proceduru u Qlib-u.pozzzzz

Poslednja izmena:
Za sve fanove :) :
Pro Evolution Soccer 2008 - java game
PES20081.jpg
PES20085.jpg
PES20084.jpg
PES20083.jpg
PES20082.jpg
PES20086.jpg

U principu ne volim da se smaram sa fudbalima na telefonu ali ovo je toliko detaljno uradjeno da sam morao da probam i podelim sa vama :D
Za download overite potpis ;)
:wave:

@GR-44
Backup-uj sve iz foldera brew/shared/UMS/ i kad odradis posao to vrati i to je to...

@GR-44 pa probaj onu foru sa kopiranjem UMS foldera on se nalazi u brew-shared-UMS,ali malibejb nije uspeo da odradi ovo...pozzz
192 post :D

edit:Tek sad sam procitao mladenu-ovu poruku...

@psaras pa taman sam hteo da pitam gde si ti do sad???
Nije te bilo 30 stranica :D
Ovu igricu sam odvaljivao 3 meseca :d

Poslednja izmena:
nikola`s gde se nalazi amss.mbn file aj ako mozes probaj ovo sa porukama nemam pojma napravi nekoliko ako vec nemas i izbrisi pa probaj da vratis ili tako nesto
aj rekla mi sestra kad bi znala da poruke moze 100% da vrati onda ce da proba ja pozuri ako mozes
ako ne nista.
meni sad nesto krenulo jutros sam napunio bateriju oko 10 sati i drzi mi do sad tek na 90 %
verovatno ce da spusti na 80% al i to je dosta (a ceo dan ga drndam i muzika i menjao sam teme i svasta ) zato ja ne bih da flashujem a i sad mi extra radi da kucnem u drvo :D
pa ne bih da ga diram izgleda sam ubo kombinaciju

pozzzzzz

edit: A ja nigde ne vidim da mladenu ima potpis :D:D:D:D

Poslednja izmena:
@GR-44 pa on ti se nalazi tamo gde si instalirao software za voda 58 je u c\program files\benq\3GSwupFU\amss.mbn.pozzzzzzzz
@psaras el i dalje imas EF81?Nesto mi cudno da nisi imao nikakve probleme do sad :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno