Da li bi neko, kome telefon radi kako treba (Mini Commander ili BenqFM ili MobyExplorer i FieldTest), mogao da mi posalje svoje NVItems i, ako ima, brew backup.
Pozzz
Da li bi neko, kome telefon radi kako treba (Mini Commander ili BenqFM ili MobyExplorer i FieldTest), mogao da mi posalje svoje NVItems i, ako ima, brew backup.
Pozzz
koliko je rizicno sa tim softverom koje su sanse da ubijem fon ja bih kad bi bio 150% siguran da ga necu sjb i ako ne radi da mogu da vratim vodafone.........
da ne zna neko dobro ruski pa da se registruje na onom ruskom sajtu i da pita dal postoji BMC za fon
ili su ga oni vec izmislili
i jel neko vec flashovao na softver od ef82 nesto ste pricali da su nemci........
ja sam pokusao i nece,cim pokrenes instalaciju javi se poruka ovaj softver ne odgovara vasem telefonu i to je to,a bas sam hteo da ga unistim onako na fino,ali nisam uspeo EF-81 je ko topalovici,ko na njega krene u startu je n...o,probaj slobodno nista se nece desiti tvom telefonu.:smash:
Aj, sta kaze taj SHVABA MISHKOLC?! Kako ide procedura?Nije mi poslao NV-itemse,ali mi je objasnio proceduru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari