Šta je novo?

Masivniji GPU cooler...

copycat

Slavan
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
319
Treba mi nesto ovakvo, ovakvo ili ovakvo

Kuler mi treba za chipset DFI NF4 Ultra matične ploče. Problem sa chipset kulerima je što svojim dimenzijama neodgovaraju (blizina PCIx slotova).

Pa... ako neko zna gde u Begradu naći neki takav ili sličan, neka napise.

Poslednja izmena:
Pogledaj da li u "vinogradu" imaju Titan TTC-CUV2AB.... to bi trebalo da ti reši problem

ima za 200 dinara...proizvodjach naravno, no name...jedan takav uspesno i solidno tiho hladi ati 9600 pro.

OVO je skoro stiglo u grad (tj. zemlju), moram da se pohvalim da sam uticao da se dovuče ovaj cooler, još ga nisam isprobao ali ne može da bude loš! 😉

OVO je skoro stiglo u grad (tj. zemlju), moram da se pohvalim da sam uticao da se dovuče ovaj cooler, još ga nisam isprobao ali ne može da bude loš! 😉

Problem je u tome što nema gde da stane, smeta mi grafička čiji deo prelazi preko samog kulera. Kuler mora da bude najviše santimetar visok i da ima makar malo više "mesa" od na primer TITAN-CUV1AB.

Tražeći naišao sam na ovo i to je definitivno ono što mi treba. Da li neko kod nas uvozi Evercool?

Slični kuleri su se nekada vrteli po MSI grafickim kartama.

Al' ti možeš da ga okreneš kako hoćeš, ne mora da smeta grafici, može da "smeta" nekoj PCI kartici ili IDE slotovima... Kapiraš? 🙂

Al' ti možeš da ga okreneš kako hoćeš, ne mora da smeta grafici, može da "smeta" nekoj PCI kartici ili IDE slotovima... Kapiraš? 🙂

Pazi stvarno! (kako bi rekao Mujo:"Aaaaa, upališ...")

Ako nerešim drugačije, verovatno cu uzeti taj.

Ali ipak bi se opredelio za nešto približnije originalu.

Nazad
Vrh Dno