Šta je novo?

Seed BOX pitanja

Kikibgd

Slavan
Učlanjen(a)
07.04.2007
Poena
350
Zanima me jel moguce da se plati nekako preko interneta neki seedbox za privatne torrent treckere i da li je to dozvoljeno od strane njih??
Trebaju mi neki sajtovi sa dobrim cenama.
Kako to radi, placanje,uslovi,brzina,br. aktivnih torrent-a?

trenutno najpovoljniji i kazu da je najbolji ovh, postoje jos i dedibox i mislim da ti je to sasvim dovoljno ;) .... googlaj i ka'sce ti se samo ;)
Ako neces da googlas evo ti neki info http://www.ovh.co.uk/products/kimsufi.xml .. dovoljno za seed. ali samo torrent da koristis i da nemas nijedan drugi aktivan process :D
ako hoces da se isprsis onda http://www.ovh.co.uk/products/superplan2008.xml
Drugi http://www.dedibox.fr/
Javi sta si uradio :)
Moj ne radi lose :D

clipboard03cg4.jpg

A kako radi .... pa platis SB , posle se sa njega kacis na privatne trackere i onda udri torrent sa najvise leechera. dlni ga i ostavi da se seeda par dana. Tj najbolje sto veci torrent sa sto vise leechera, tako ces osigurati dobar ratio svugde. E sad postoje siteovi gde je to tesko cak i sa SB, recimo hdbits , jer svako drugi ima isti :)
Br aktivinih torrenta ..... :) mnogo
Kapiram da ti to nisi dobro razumeo, to ti je kao da se kacis na neki drugi komp remote connection-om :) znaci potpuna funkcionalnost kao i na tvom desktopu.
Ako uzimas samo zbog ratia dovoljno ti je i mesec dana veruj mi, da dignes po par TB na svakom site-u na koji si logovan a koji ti znaci, tako da ces imati za narednih god dana dlanja bez problema sa ovim nasim netom :D
Ako uzimas jer imas pristup na neki scene axx pa bi da apliciras za uploadera e onda ces morati svaki mesec dok te to zanima.

Poslednja izmena:
Mozes 300 torrenta ako hoces, znaci nema ogranicenja,. koliko u utorrentu ili cemu vec namestis da moze da se downloada ili up-a toliko i mozes imati aktivnih torrenta,ja trenutno otprilike imam 60 ....
Ono sto ti radis kod sebe na kompu mozes i tamo , znaci nema razlike sem sto imas 100 mbps :) to je jedina razlika ;)
Sve ce ti biti jasnije ako si se ikada zakacio na drugi comp preko radmina ,remote desktop connection etc etc ... znaci kacis se na racunar i imas full kontrolu nad njim. Instaliras utorrent, firefox, sta ti vec treba :) zakacis se na server (box) otvoris firefox ulogujes se na tvoj omiljeni tracker, skines torrent ucitas ga u utorrent i pustis da se dl-a :) eto to je otprilike ;) Plasticno.

ohoho
znaci uzimam to 100%
to je super stvar
samo sto nisam nikada koristio remote itd.

Ne treba ti remote..instal torenflux na serveru i uzivaj.
Drugo,sa 256 Mb memorije neces se leba najest od seedovanja 15 torenata...

trenutno najpovoljniji i kazu da je najbolji ovh, postoje jos i dedibox i mislim da ti je to sasvim dovoljno ;) .... googlaj i ka'sce ti se samo ;)
Ako neces da googlas evo ti neki info http://www.ovh.co.uk/products/kimsufi.xml

Your country does not correspond with the order which you try to use.
For example: if you live in Austria or Germany, you should use the website for those countries http://www.ovh.de.
You may not continue your order on this site.
Neće :) A na ovom nemačkom nema tih kimsufi od po 15 € :(

I jel uspeo neko da iznajmi neki seed box preko neta???Posto i ja treba da uzmem al ne znam kako ,posto MRTVA SRBIJA ne podrzava paypal:mad::wall:

Seed box moze da bude svaki dedicated / root server sa odgovarajucim protokom .....

Pa ocigledno treba da ti se crta...
Imas toliko root servera sa unlimited ili bar 1Tb min protoka koje mozes pazariti sa visa ili nekom drugom karticom,wire transferom,moneybookersom.....

dedibox.fr moze uzeti samo rezident u Francuskoj dok dediboxinternational moze uzeti svako ali je skuplji . Prvi moze placati samo lice u Fr preko racuna ,za drugu verziju nisam siguran.Google it :banana:

kako ti provajderi pravdaju svoje usluge nadleznim?

Provajder tebi pruža uslugu iznajmljivanja servera. Na tebi je za šta ćeš isti koristiti. Možeš dobiti warn ili suspend zavisno od kompanije do kompanije ako oni prime complaint.

Po meni je najbolja solucija što Hattala reče, torrent flux. Koristim ga već par godina i radi bez problema.

Najbolje je da se par ljudi skupi pa da zakupi jedan server...mada može i na VPSu da radi bez problema.

Pa ocigledno treba da ti se crta...
Imas toliko root servera sa unlimited ili bar 1Tb min protoka koje mozes pazariti sa visa ili nekom drugom karticom,wire transferom,moneybookersom.....
Pa to sam te pitao,da li mozes sa nekom nasom karticom da platis preko neta posto ne podrzavamo PAY PAL...Sto se tice 1TB protoka,to je go kur** posto sa 100/100 vezom da nabijes kad oces,ako se potrudis i ako je dobar server mozes za dva dana da probijes to(i manje)...A ovo money brokers,evo navedi mi 5 firmi koje podrzavaju money brokers:trust:

...A ovo money brokers,evo navedi mi 5 firmi koje podrzavaju money brokers:trust:

Just google it ...bices iznenadjen :type:

Btw 1 Tb sam naveo samo figurativno,ali 1-2 Tb mesecno su ti i previse .Ne moras biti top 10 uploader na svim sajtovima... :smoke:

Dobro posto nema odgovora za ovo,dal mi iz Srbije mozemo da zakupimo Seed Box preko bilo koje firme a da ne ide preko Moneybrokera

Auuuuu sve strucnjaci,i odjednom svi zanemese...Nema posta vec par dana:trust:

Da se ponovim po sesti put : moze se uzeti bilo koji root server i na njemu instalirati torrentflux ili raditi remote da bi to radilo kao seed box .

Nazad
Vrh Dno