Šta je novo?

Jeftini 22'' MAG BP2219W sa 2xD-sub konektora...

verovatno mu je bitno da se i drugima svidi taj monitor ne samo njemu ..

22" Philips 220VW8FB može da se nađe bez ikakvih promocija za oko 16.000,00 din
20" ViewSonic VA2016W-2 za 13.650,00 din

Treba li nekome taj MAG?

VA2016W je 20", gorepomenuti MAG je 22" = babe i zabe...

PS. VA2216w je 22" i kosta > 16000 din... dakle, da - babe i zabe :p

Poslednja izmena:
LG L222WS 15990din tako da opet... Mene vise od cene privlaci onih 2 D-sub i 0 dead pixel...

Super za 0 pixela, al' kako prikazuje boje? Od onoga sto sam imao prilike da vidim u izlozima, najvise mi se dopada slika na LG-u.

VA2016W je 20", gorepomenuti MAG je 22" = babe i zabe...

PS. VA2216w je 22" i kosta > 16000 din... dakle, da - babe i zabe :p

Del Boy je pomenuo i 19-tice, pa sam samo naveo tu 20-ticu.
Što se garancije tiče, kako stoji sa subpixelima?? Da ne ispadne ko ranije ViewSonic - ne sme da bude mrtvih ili šljaštećih pixela ali subpixela može da bude 5-15...

Del Boy je pomenuo i 19-tice, pa sam samo naveo tu 20-ticu.
Što se garancije tiče, kako stoji sa subpixelima?? Da ne ispadne ko ranije ViewSonic - ne sme da bude mrtvih ili šljaštećih pixela ali subpixela može da bude 5-15...

Vec je receno... 3 sub-pixela = 1 pixel dakle ako imas preko 3 sub-a podleze garanciji...

Pozdrav

Kad sam pitao dal uzeti mislio sam na kvalitet da ne bude da radi 6meseci posle rikne il slicno .......

Koliko ja znam taj MAG monitor je iznutra isto sto i onaj Xerox sa zastitnim staklom i pristojnijim dizajnom, mislim da je XM3-22W oznaka ili nesto slicno. Valjda Xerox samo kupi monitor od MAG-a pa ga prepakuje u svoju plastiku (koja je istini za volju mnogo bolja) i zalepi svoju cenu.

jeste starija tema ali kao trogodišnji vlasnik monitora MAG BP2219W mogu samo da izsnesem sve same pohvale. Nema dvi priključak, samo analogni. Ne sviđa mi se samo što se vidi pozadinsko osvetljenje kad je crna slika ili kad se uključi skrinsever i to je po meni jedina falnka ovog monitora a sve ostalo je savrešeno. Nemam ni jedan mrtav ili "zaglavljeni" piksel. Stalno ga pomeram gore dole da bi mi bio vidljiviji iz kreveta kada gledam nešto i ništa mu ne fali, ne pojavljuju se ni takozvani "duhovi" o kojima sam čitao da se pojavljuju na nekim drugim lcd monitorima. SEćam se da sam ga te 2008 platio jeftino i da me je privuklo upravo ta reklama da menjaju monitor ukoliko se pojavi jedan mrtav piksel. Bio sam skeptičan u početku jer nisam ranije nisam ni čuo za tu marku monitora a sada su potpuno pridobili moje poverenje i nekad kasnije kada se budem susreo sa ovom markom monitora apsolutno će biti u samom vrhu moje liste želja..Znam ortaka iz Kg koji je zamenio čak tri monitora (Acer i Samusng čini mi se) dok nije došao do pravog primerka Acer-a, pravo čudo da su mu dozvolili da toliko monitora promeni. Na jednom je bila mutna slika, drugi je imao dovoljno mrtvih piksela a na trećem se videli oni talasi kao kod crt monitora i tv-a kada se snima kamerom ako znate na šta mislim.. Ne kažem ja da je MAg bolja marka od gore pomenutih ali moje iskustvo je krajnje pozitivno ovom markom i ovim modelom tako da ako neko razmišlja o kupovini polovnog modela ove marke samo napred.

Nazad
Vrh Dno